Google lanceert Google Workspace for Everyone

Dezelfde verbonden ervaring die miljoenen organisaties bij het digitaliseren van hun manier van samenwerken is nu beschikbaar voor iedereen met een Google-account

| Google | 3 min | 14 juni 2021 13:27
Copyright: Google
Google kondigt een reeks updates aan die bijdragen aan de visie van Google Workspace om iedereen één geïntegreerde oplossing voor communicatie en samenwerking te bieden. Alle meer dan drie miljard bestaande gebruikers van Google in consumenten-, zakelijke en onderwijsomgevingen hebben nu toegang tot de volledige Google Workspace-ervaring, inclusief Gmail, Chat, Agenda, Drive, Docs, Sheets, Meet en meer.


Figuur 1: Een familie reunie plannen Spaces

Naast het aanbieden van ‘Google Workspace for Everyone’, kondigde Google nieuwe innovaties aan die inspelen op de specifieke uitdagingen en kansen van de hybride werkwereld:

De evolutie van Rooms in Google Chat naar Spaces

  • Spaces: in de loop van de zomer zal Google Workspace Rooms ontwikkelen tot Spaces en een gestroomlijnde en flexibele gebruikersinterface lanceren die teams en individuen helpt om werkzaamheden nog efficiënter uit te kunnen voeren.

Nieuwe verbeteringen binnen Google Meet die gelijkwaardige samenwerking mogelijk maken

  • Companion Mode in Google Meet: De Companion Mode geeft elke gebruiker, ongeacht waar hij of zij zich bevindt, toegang tot interactieve functies en bedieningselementen zoals polls, chat tijdens de vergadering, handen opsteken, vragen en antwoorden, live bijschriften en meer.
  • Nieuwe agenda RSVP-opties: Om organisatoren van vergaderingen in staat te stellen hybride vergaderingen beter te plannen, kunnen genodigden binnenkort reageren via hun vergaderlocatie, waarbij ze kunnen aangeven of ze in een vergaderruimte of op afstand zullen deelnemen.
  • Verbeteringen aan Google Meet-hardware: Vanaf september zijn nieuwe interactieve functies mogelijk op alle apparaten waarop Google Meet wordt uitgevoerd, waaronder de functie voor het opsteken van handen en de mogelijkheid om meldingen te ontvangen van polls en vragen en antwoorden.
  • Nieuwe controles om vergaderingen veilig en beveiligd te maken: Volgende maand introduceert Google belangrijke moderatiecontroles voor organisatoren van Google Meet-vergaderingen, waardoor ze het gebruik van chat tijdens de vergadering kunnen voorkomen, presenteren tijdens vergaderingen kunnen verbieden en deelnemers kunnen mute en unmuten.

Nieuwe beveiligings- en privacy mogelijkheden voor Google Workspace

  • Encryptie aan de klantzijde: Hiermee kunnen klanten de vertrouwelijkheid van hun gegevens versterken en tegelijkertijd tegemoetkomen aan een reeks behoeften op het gebied van datasoevereiniteit en compliance. Het zal ook de beveiliging van vergaderingen versterken wanneer het dit najaar naar Google Meet komt.
  • Drive-labels: Google Workspace rolt ook een aantal beveiligingsverbeteringen uit voor Google Drive, waaronder vertrouwensregels voor Drive die helpen bepalen hoe bestanden binnen en buiten een organisatie kunnen worden gedeeld.

Een nieuw aanbod van individuele abonnementen: Google Workspace Individual

  • Workspace Individual: Een nieuwe oplossing die is gebouwd om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien, te runnen en te beschermen. Dit nieuwe abonnementsaanbod biedt premium mogelijkheden, waaronder slimme boekingsservices, professionele videovergaderingen en gepersonaliseerde e-mailmarketing, en er komt nog meer aan. Abonnees kunnen binnen hun bestaande Google-account eenvoudig al hun persoonlijke en professionele verplichtingen vanaf één plek beheren met toegang tot Google-ondersteuning om het meeste uit hun oplossing te halen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Google
Google LLC (NASDAQ: GOOGL) is het bedrijf achter de Google-zoekmachine, opgericht door Larry Page en Sergey Brin. Het hoofdkantoor (genaamd het Googleplex) is gevestigd in Mountain View, Californië. Op 19 augustus 2004 werd het bedrijf beursgenoteerd. Sinds oktober 2015 is Google door een reorganisatie een dochteronderneming van Alphabet Inc.

Binnen korte tijd groeide het bedrijf uit tot een van de grootste spelers in de ICT-branche en nam het verschillende andere sites/bedrijven over, zoals YouTube en DoubleClick. Volgens een onderzoek van Millward Brown Optimor was het merk Google in 2007 het sterkste ter wereld.
Meer over Google
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.