Karsten Ötschmann treedt toe tot Raad van Advies Nextview

In zijn nieuwe rol zal hij de directie van Nextview adviseren over de te volgen groeistrategie

| Nextview | 2 min | 15 juni 2021 9:41
Afbeelding: Karsten Ötschmann, lid Raad van Advies bij Nextview | Copyright: Nextview
Nextview, de Europese Salesforce consultancypartij, maakt bekend dat Karsten Ötschmann per 1 juli toetreedt tot de Raad van Advies. Ötschmann was eerder werkzaam bij PriceWaterhouseCoopers (PwC) in verschillende leidinggevende rollen, zoals Technology Consulting Leader, en heeft meer dan 25 jaar ervaring in het consultancyvak. In zijn nieuwe rol zal hij de directie van Nextview adviseren over de te volgen groeistrategie.

25 jaar ervaring in succesvolle groei van consultancies

In de ruim 25 jaar dat Ötschmann actief is, heeft hij meerdere consultancypartijen naar het volgende niveau gebracht. Hij was bij Lodestone, Infosys Lodestone/Infosys Consulting en uiteindelijk PwC verantwoordelijk voor de go-to-market strategie en groei van de dienstverlening op het gebied van technologische bedrijfstransformatie. In Nextview heeft Ötschmann zijn volgende uitdaging gevonden. De Salesforce consultancy ontving vorig jaar een flinke investering van Salesforce Ventures en is van plan Design Thinking Centers in Frankfurt, München en Berlijn te openen.

Karsten Ötschmann over zijn nieuwe aanstelling: “Er is op alle fronten een goede klik. De design-led aanpak en de klantgerichte cultuur van Nextview spraken me direct aan. Het bedrijf zorgt goed voor haar medewerkers, heeft hart voor haar klanten en erkent haar impact op de maatschappij en het milieu. Daarnaast zie ik Nextview als dé opkomende onafhankelijke Salesforce-consultancy op de Europese markt. Door de adviesaanpak, leiderschapsgeest, getalenteerde mensen en toewijding om zakelijke impact te leveren aan haar klanten, onderscheidt Nextview zich heel duidelijk van andere consultancies. Nextview heeft een enorm potentieel en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring te kunnen gebruiken om het bedrijf de komende jaren te helpen groeien.”

Huub Waterval, CEO van Nextview: “Ik ben erg blij met de komst van Karsten. Ons doel is om de Europese markt verder te veroveren als design-led consultancypartij en zijn ervaring en advies zullen een grote rol spelen in de verwezenlijking hiervan. We groeien hard en Karsten weet dankzij zijn ervaring hoe die groei op een duurzame manier kan worden bestendigd. Ik ben ervan overtuigd dat we met ons huidige groeipad goed op weg zijn om de nummer één Salesforce consultancy in Europa te worden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Nextview

We helpen klanten een positieve impact te maken. Wij dagen merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. We stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven. Hiervoor combineren we diepgaande industriekennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. We begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden. Beloofd.

Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Dit maakt ons team het meest waardevolle bezit. Een sterke en evenwichtige combinatie van design thinkers en service designers, business consultants, solution architects, consultants en developers die als vrienden samenwerken. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde mensen die niet alleen graag werken voor het financiële aspect, maar ook om samen naar ons hogere doel toe te werken.
Meer over Nextview

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.