Zens introduceert vier nieuwe powerbanks

Ervaar het gemak van draadloos opladen on-the-go

| Zens | 2 min | 15 juni 2021 10:10
Gewaardeerd
Afbeelding: De ZEPP02M magnetic single powerpack met standaard | Copyright: Zens
Waar we ook heen gaan, onze mobiele apparaten gaan altijd met ons mee. De behoefte om verbonden te zijn en blijven is meer aanwezig dan ooit. Om die reden lanceert Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, een nieuwe serie powerbanks om iedereen gemakkelijk toegang te geven tot stroom en ze de vrijheid van draadloos opladen te laten ervaren. De vier powerbanks van Zens beschikken tevens over MagSafe-ondersteuning. Door de geïntegreerde magnetische kracht van de powerbank, houdt de powerbank MagSafe compatibele apparaten tijdens het opladen op zijn plek. Ook beschikken bijna alle powerbanks over een standaard die tijdens het laden gebruikt kan worden. Zo kun je de powerbank, zowel horizontaal als verticaal, in de gewenste positie zetten. Ideaal voor het kijken van een film of serie on-the-go. De nieuwe powerbanks van Zens zijn vanaf dinsdag 15 juni te bestellen.

Een powerbank voor elke gelegenheid

Met de nieuwe serie powerbanks van Zens laad je apparaten gemakkelijk onderweg op of als een stopcontact even ontbreekt. De serie bestaat uit vier modellen. De ZEPP01M powerbank powerbank is het instapmodel van deze reeks en biedt een betaalbare en kwalitatieve draadloze oplaadtechnologie.

De ZEPP02M powerbank powerbank onderscheidt zich van de andere powerbanks, doordat de powerbank draadloos kan worden opgeladen middels een oplader met Qi-ondersteuning. Ook is het mogelijk om deze powerbank, net zoals de andere drie powerbanks, via de bijgeleverde USB-C kabel op te laden.

De ZEPP03M powerbank powerbank biedt de unieke mogelijkheid om aan beide kanten van de powerbank apparaten op te laden. Zo kan je bijvoorbeeld je iPhone en je Airpods tegelijkertijd voorzien van stroom.

Voor de grootverbruiker is de ZEPP04M powerbank powerbank een uitkomst, omdat deze powerbank beschikt over een batterijcapaciteit van 10.000 mAh. Zens biedt drie jaar garantie op alle powerbanks.

“Innovatie, continu anticiperen op wat er komen gaat en aanpassen aan veranderende klantbehoeftes zit in het Zens DNA. We zien dat de vraag naar de mogelijkheid om altijd en overal opladen groeit. Daarbij draait het allemaal om gemak en vrijheid, en dat is waarom wij deze powerbanks met Qi-ondersteuning voor mobiele apparaten lanceren”, aldus Johan Plasmans, CEO bij Zens. “Apparaten die ons van extra stroom kunnen voorzien op het moment dat we het nodig hebben, zijn essentieel geworden in het leven. Waar we ook zijn, we willen altijd verbonden blijven. Deze powerbanks maken dit moeiteloos mogelijk.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Zens

Zens is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van draadloze oplaadproducten die het leven gemakkelijker maken. Met draadloos opladen van Zens kunt u een ultieme vrijheid ervaren. Thuis, op kantoor en onderweg. Gelegen in het hart van Europa's ‘Silicon Valley’, bevindt Zens zich in het epicentrum van technologie en innovatie. Brainport Eindhoven is de thuisbasis van enkele van 's werelds meest betrouwbare technologische experts, denkers, doeners en samenwerkende geesten. De reeks innovatieve draadloze opladers van Zens zit boordevol geavanceerde technologie en is ontwikkeld voor zowel consumenten als bedrijven, en ontworpen om mensen in staat te stellen hun manier van leven te verbeteren.
Meer over Zens

Disclaimer

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
Voor onze dienstverlening geldt dat vermelde prijzen altijd excl. BTW zijn en dat onze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
Beeldmateriaal is eigendom van hun respectievelijke eigenaren en wordt gebruikt op een 'fair use' basis met bronvermelding.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.