Voormalige US Secretary of Defense Ash Carter treedt toe tot Board of Directors van Tanium

Hij diende van 2015 tot 2017 tevens als de 25e Secretary of Defense van de Verenigde Staten

| Tanium | 2 min | 15 juni 2021 17:07
Afbeelding: Ash Carter, lid Board of Directors van Tanium | Copyright: Tanium
Tanium, leverancier van unified endpoint management en beveiliging ontwikkeld voor veeleisende IT-omgevingen, laat weten dat Ash Carter toegetreden is als onafhankelijk director tot zijn Board of Directors. Carter is de directeur van het Belfer Center for Science and International Affairs van de Kennedy School en is een Innovation Fellow aan MIT. Hij diende van 2015 tot 2017 tevens als de 25e Secretary of Defense van de Verenigde Staten.

“Ik heb uit eerste hand de cybersecurity-dreigingen gezien waar organisaties en overheden mee te maken hebben”, zegt Carter. “Ik geloof sterk in de kracht van platformen, zoals Tanium, waarmee organisaties inzicht hebben in en controle krijgen over hun IT-omgevingen en waardoor silo’s doorbroken worden. Deze platformen zijn belangrijk voor optimale samenwerking en collectieve actie om toekomstige dreigingen voor te blijven. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Orion Hindawi en het leiderschapsteam aan Tanium’s missie.”

“Dankzij zijn werk in organisaties met miljoenen werknemers en het managen van vele stakeholder-groepen in tijden van wereldwijde verandering, neemt Ash veel ervaring met zich mee met het realiseren van operational excellence op schaal en het ontwikkelen van de capaciteit om effectief te kunnen werken in organisaties”, aldus Orion Hindawi, co-founder en CEO van Tanium. “Als single source of truth voor endpoint-data kan Tanium zorgen voor geweldige innovatie in ons ecosysteem en een brede range aan applicaties. We zijn blij dat Ash ons komt versterken op deze reis en dit mogelijk maakt op grote schaal.”

Deze aanstelling onderstreept Tanium’s commitment om ervaren operators toe te voegen aan zijn Board of Directors om het bedrijven op te schalen en klaar te maken voor het volgende hoofdstuk van groei. Het bedrijf heeft onlangs ook Mark Fields, de voormalige CEO van Ford Motor Company, David Rowland, executive chairman van Accenture en Matt Thompson, voormalig Executive Vice President of Worldwide Field Operations van Adobe toegevoegd aan zijn Board of Directors.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Tanium

Tanium biedt een bewezen endpoint management- en security-platform dat gebouwd is voor veeleisende IT-omgevingen. Veel van de grootste en meest ontwikkelde bedrijven ter wereld, inclusief meer dan de helft van de Fortune 100, top retailers, financiële instellingen en zes divisies van de Amerikaanse strijdkrachten vertrouwen op Tanium voor het maken van belangrijke beslissingen, om efficiënt en effectief te kunnen opereren en bestand te zijn tegen verstoringen. 
Meer over Tanium

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.