ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Het adviesbureau blijft actief onder dezelfde naam en behoudt het eigen kantoor in Utrecht

| Ilionx | 2 min | 16 juni 2021 10:17
Copyright: Le Blanc Advies / Babet Hogervorst
ilionx kondigt de overname van consultancypartij Le Blanc Advies aan. Le Blanc Advies heeft jarenlange ervaring in verandertrajecten waarin het organiseren en toegankelijk maken van informatie bij (semi)overheidsinstanties centraal staat. Door deze analyse- en architectuurexpertise te combineren met de dienstverlening van ilionx op het gebied van realisatie, integratie en adoptie, kan het bedrijf digitale transformatietrajecten van kop tot staart uitvoeren. Le Blanc Advies is per 8 juni aangesloten bij ilionx. Het adviesbureau blijft actief onder dezelfde naam en behoudt het eigen kantoor in Utrecht.

Samen naar een goed geïnformeerd Nederland

De overname onderstreept de focus van ilionx op de zorg- en overheidssector. Het klantportfolio van Le Blanc Advies bestaat onder andere uit het UWV, de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank, MedMij en Nictiz. Niet alleen de jarenlange ervaring op het gebied van complexe gegevensuitwisseling en ketendigitalisering in deze sectoren speelt een rol. De Academy van Le Blanc Advies is eveneens een waardevolle toevoeging aan de ilionx Academy. Het gecertificeerde opleidingsinstituut biedt per jaar 45 cursussen aan op het gebied van businessanalyse, businessarchitectuur en solution-architectuur. Zo werken de twee partijen samen verder aan een goed geïnformeerd Nederland.

Joost Gordijn, directeur van Le Blanc Advies: “Ik herken in ilionx veel dezelfde waarden als in Le Blanc Advies: persoonlijke aandacht, vakmanschap en het maken van impact bij klanten. We versterken elkaar daarnaast in de zorg- en overheidssector. Hoe complexer een project, hoe leuker we dat vinden. En gebundeld met de expertise van ilionx kunnen we dit soort trajecten in de toekomst goed aan.”

Jan Veltman, CEO ilionx: “De overname is een zeer welkome uitbreiding van het dienstenportfolio van ilionx. Samen hebben we voldoende slagkracht om digitale transformatieprojecten in de zorg- en overheidssector tot een succesvol einde te brengen. Dit onderbouwen we niet alleen met onze gezamenlijke domeinkennis, maar ook met onze gelijke culturele waarden en manier van samenwerken. Ondernemerschap klinkt terug in onze beide organisaties en verbindt ons.”

Financiële details over de overname worden niet bekendgemaakt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.