Dassault Systèmes organiseert AirXperience 2021

Over het versnellen van lucht- en ruimtevaartinnovatie

| Dassault Systèmes | 2 min | 16 juni 2021 13:49
Copyright: Dassault Systèmes
Dassault Systèmes organiseert van 22 tot en met 25 juni AirXperience 2021, een virtueel event over de technische ontwikkelingen en mogelijkheden om innovatie te versnellen. Producenten en innovators in de lucht- en ruimtevaartmarkt moeten inspelen op toenemende verwachtingen van klanten en complexere projecten, voor het ontwikkelen van duurzame transportoplossingen en optimale mobility experiences. Tijdens AirXperience 2021 presenteren diverse experts hoe bedrijven in deze sector de business en innovatie kunnen versnellen.

Experts van Airbus Defence & Space, Hemeria, Liebherr, Sogeclair, Spirit AeroSystems, ThrustMe en David Ziegler, VP Aerospace & Defense Industry van Dassault Systèmes, delen hun visie en ervaringen tijdens livestream presentaties. Daardoor wordt duidelijk op welke wijze het transformeren van de supply chain en samenwerkingsplatformen zoals Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE platform innovaties kunnen versnellen. Vanaf de conceptfase tot en met het ontwerpen, produceren, testen en certificeren van duurzame lucht- en ruimtevaartuigen.

De belangrijkste thema’s van het virtuele event zijn:
  • Transformatie van de silo-gebaseerde verticale supply chain naar een waardenetwerk, om de transparantie en samenwerking tussen alle organisaties en locaties te verbeteren
  • Versnellen en verbeteren van de besluitvorming, geïntegreerde missieplanning, flexibiliteit van ontwikkelingen en ondersteuning van defensiebedrijven
  • Verkorten van het ontwikkelingstraject van raketten en satellieten en verkleinen van de foutkans voor succesvolle lanceringen en ruimtevaarttoepassingen.
Andere Dassault Systèmes’ klanten die aan het event deelnemen zijn Ball Aerospace, Korea Aerospace Industries, MTorres, Spirit AeroSystems en Turkish Aerospace Industries. Ook deze bedrijven versnellen innovaties en vergroten de efficiency en flexibiliteit met het 3DEXPERIENCE platform. Meer informatie is te lezen op: https://events.3ds.com/airxperience-2021.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren.
Meer over Dassault Systèmes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.