BluJay lid van Solar Impulse World Alliance Network met TMS-duurzaamheidslabel

BluJay is onderdeel van de eerste duizend oplossingen in het netwerk

| BluJay | 1 min | 16 juni 2021 14:13
Afbeelding: Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, presenteert een nieuw duurzaamheidsprogramma. Dit programma volgt na de benoeming van BluJay tot lid van de Solar Impulse World Alliance. Daarbij heeft BluJay het label "Solar Impulse Efficient Solution" ontvangen voor zijn Transportation Management Solution (TMS) na een beoordeling door externe onafhankelijke experts en op basis van geverifieerde normen.

Met het label sluit BluJay zich aan bij het #1000 solutions-initiatief van de Solar Impulse Foundation, voor oplossingen die voldoen aan hoge normen op het gebied van winstgevendheid en duurzaamheid. Het label helpt besluitvormers voor schone technologieën te kiezen en stimuleert de invoering van ambitieuzere milieu- en klimaatdoelstellingen.

“Als BluJay herkennen we onze sleutelrol in de wereldwijde inspanningen om duurzaamheid en decarbonisatie te ondersteunen. We hebben ons zodoende toegewijd om de kracht van BluJay DNA – data, netwerken, applicaties – te benutten en onze klanten over de hele wereld te helpen hun afval en uitstoot te verminderen”, zegt Andrew Kirkwood, CEO van BluJay Solutions. “Als lid van het Solar Impulse World Alliance Network, en met het behalen van het Efficient Solution-label voor ons TMS, zetten we belangrijke stappen voorwaarts. We zijn daarom vereerd dat BluJay is erkend als leider in duurzaamheidsinnovatie als leverancier van supply chain-software.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.