E-bike to go introduceert Noord

e-bike met spierballen in flexibel abonnement

| E-bike to go | 3 min | 17 juni 2021 9:12
Gewaardeerd
Copyright: E-bike to go
Noord, het nieuwe merk van e-bike to go, brengt design en prestaties samen in een zelfontwikkelde e-bike. Het merk richt zich op jongvolwassenen en jonge ouders die steeds meer buiten de stad wonen en een gezond, duurzaam en vooral makkelijk alternatief op de autorit of het OV willen. Met het nieuwe label biedt Noord een abonnementsservice die past bij de eisen van de doelgroep: altijd een kwalitatieve fiets zonder zorgen over onderhoud, schade of diefstal.

Het in Amsterdam Noord gevestigde e-bike to go heeft inmiddels ruim 10.000 e-bikes in drie landen rondrijden, veelal voor bezorgdiensten in de food en non-food sector. Het bedrijf introduceert vandaag ‘Noord’: een nieuw merk met een zelfontwikkelde e-bike. De fiets is ontworpen door de oprichter, technisch ontwerper en operationeel manager van e-bike to go. Samen vormen zij de drie speerpunten van de nieuwe e-bike: budget, vorm en functionaliteit. De uitkomst is een onverwoestbare high-end e-bike gemaakt voor het leven in en om de stad.

Oprichter Jelle Visser over de ontwikkeling van de e-bike: “De vraag naar e-bikes groeit enorm, met name in en rondom grote steden. Men wil niet alleen een kwalitatieve e-bike met een stoer design, maar vooral ook een die betrouwbaar is. We hebben daarom een unisex e-bike ontwikkeld die er stoer uitziet en vooral een geweldige rijervaring biedt. Normaal zie je dat een e-bike zo licht mogelijk wordt gemaakt, onze overtuiging is dat dit voor een e-bike minder belangrijk is. Daarom hebben we gekozen voor een robuust frame wat resulteert in optimale wegligging. Dit merk je meteen als je erop rijdt.”

E-bike met spierballen

Bij het ontwikkelen van de Noord e-bike heeft e-bike to go gekeken naar zijn huidige veelgebruikers. De Noord e-bike is ontworpen om sterk en duurzaam te zijn en dat is terug te zien in de onderdelen. Het frame is gemaakt van gerecycled aluminium, een riemaandrijving in plaats van ketting, anti-lek banden en een geïntegreerde batterij, die ook nog eens een actieradius tot 110 km levert. Maar ook aan veiligheid is gedacht. De e-bike beschikt over mechanische ABS remmen om veilig tot stilstand te komen en ultra-grip banden voor perfecte controle. De ingebouwde GPS zorgt voor rust: via de MyBike functie weet je namelijk altijd waar je e-bike staat. Dankzij het dubbele slot kan de e-bike met een gerust hart in de stad worden geparkeerd.

Flexibel abonnement

Noord biedt de nieuwe e-bike aan met een maandelijks opzegbaar abonnement. Dat abonnement kost € 21,50 per week of, met een schade- en diefstalverzekering, € 27,50 per week en is all-in: bij problemen ruilt het bedrijf de fiets om. De e-bike is ook te koop voor een eenmalig bedrag van € 3.500,-.

De Noord e-bike zal naar verwachting in juli leverbaar zijn. Consumenten kunnen nu al een pre-order plaatsen via www.ridenoord.nl.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over E-bike to go

Toen oprichter Jelle Visser de populariteit van elektrische fietsen zag exploderen, wist hij het zeker: e-bikes worden de standaard. In 2015 richtte hij e-bike to go op met maar één missie: duurzaam vervoer toegankelijk maken voor iedereen. Ons abonnement is hét alternatief voor traditionele vervoermiddelen en laat jou onder de meest flexibele voorwaarden en zonder gedoe door het leven cruisen. Inmiddels rijden er 4.000 exemplaren van ons eigen ontwikkelde model rond, wat e-bike to go de marktleider in e-bike abonnementen maakt. De flexibele voorwaarden, de excellente service (en onderhoud) én de snelle levering staan nog steeds voorop. 

En onze e-bike? Die herken je meteen aan de groene velgen. Met z’n unieke design en kwaliteit is het de beste op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt – perfect voor de urban e-biker. Slimme technieken als een belt drive, geïntegreerde verlichting en anti-lekbanden maken de fiets built to last. Dankzij de optie voor een xxl-batterij en snellader bedienen we zowel consumenten als professionals, en bieden we bovendien verschillende fietsplannen aan bedrijven.
Meer over E-bike to go

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.