Meer dan data!

Waarom masterdatabeheer een cruciaal onderdeel is van digitale gereedheid

| SAP | 1 min | 18 juni 2021 15:58
Copyright: SAP
Het verzamelen, verenigen, beheren, integreren en gebruiken van schone, consistente en toegankelijke gegevens zijn voor de meeste organisaties de ultieme doelen van master data management (MDM). Deze activiteiten markeren echter slechts het begin van een meer revolutionair verhaal over digitale transformatie.

Nu B2B- en B2C-klanten steeds meer van hun handelstransacties naar digitale kanalen blijven verschuiven en zich bezighouden met op producten gebaseerde digitale diensten, zal de hoeveelheid masterdata exploderen. IDC voorspelt dat de "hoeveelheid digitale gegevens die in de komende vijf jaar wordt gecreëerd meer dan twee keer zo groot zal zijn als de hoeveelheid gegevens die is gecreëerd sinds de komst van digitale opslag."

Deze groeiende trend is niet alleen een kans, maar ook een uitdaging voor het beheer van masterdata. Hoewel het wordt beschouwd als een voorbereidende stap voor de overgang naar de nieuwste technologieën, zoals SAP S/4HANA, kan MDM ook de basis leggen voor toekomstige applicatie-ontwikkeling en bedrijfsinnovatie.

Lees hier het hele artikel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SAP

SAP, de Experience Company, helpt organisaties van iedere omvang en in alle branches optimaal te presteren. Met technologieën voor machine learning, Internet of Things (IoT) en geavanceerde analytics veranderen onze klanten in intelligente ondernemingen. SAP verschaft mensen en organisaties gedetailleerde businessinzichten en stimuleert samenwerking waardoor ze de concurrentie voor blijven. We vereenvoudigen technologie voor bedrijven, zodat ze hun software kunnen gebruiken zoals ze dat wensen, zonder onderbrekingen. Met onze end-to-end applicatiesuite en diensten versoepelen we de bedrijfsvoering van zeer veel bedrijven en publieke organisaties. Met onze oplossingen kunnen zij zich continu aanpassen, rendabel werken en het verschil blijven maken. Ondersteund door een wereldwijd netwerk van klanten, partners, medewerkers en opinieleiders draagt SAP bij aan een betere wereld en een beter leven.
SAP and other SAP products and services as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP SE in Germany and other countries.
Meer over SAP

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.