Sneller, breder en sterker: Kaspersky VPN Secure Connection biedt nieuwe updates

Verbetering en uitbreiding van lijst van beschikbare VPN Secure Connection-mogelijkheden

| Kaspersky | 4 min | 21 juni 2021 10:12
Afbeelding: Kill Switch voor iOS | Copyright: Kaspersky
Kaspersky verbeterde de lijst van beschikbare VPN Secure Connection-mogelijkheden en breidde deze uit. Dit omvat onder meer de Kill Switch-feature, die gebruikers in staat stelt om veilig te surfen op het internet en hen beschermt tegen risicovolle connectiviteitsverstoringen. De feature is beschikbaar voor iOS. Ook de lijst van streaming services is groter geworden. Verder is de reeks van geografische gebieden waar gebruikers hun verkeer door kunnen laten routeren ook uitgebreid, evenals het aantal servers.

Door de COVID-19-pandemie in 2020 zijn mensen meer thuis en gebruiken ze hun devices intensiever. Volgens een onderzoek door DoubleVerify is de dagelijkse tijd die een consument besteedt aan online content verdubbeld sinds de start van de pandemie, van een gemiddelde van drie uur en 17 minuten naar zes uur en 59 minuten. Daarnaast zijn streaming services steeds meer gaan differentiëren wat betreft content en geografie. Dat betekent dat gebruikers in verschillende regio’s mogelijk geen toegang hebben tot belangrijk nieuws en andere content. Daardoor zijn VPN-diensten[1] steeds populairder geworden.

Kill Switch nu ook op iOS

Kill Switch is een VPN-veiligheidsfeature die de internetverbinding van een gebruiker automatisch verbreekt als de VPN uitvalt. Hierdoor is de digitale privacy van de gebruiker gewaarborgd en wordt dataverlies voorkomen. Dankzij deze optie hoeven consumenten nooit bang te zijn dat informatie over hun online activiteiten in handen komt van derde partijen.

De functie is nu beschikbaar voor iOS, wat betekent dat de persoonlijke gegevens van een klant op een veilige manier worden beschermd op alle vier platforms: Mac, Windows, Android en iOS. De Kill Switch is beschikbaar voor gebruikers met een premium abonnement.

Wereldwijde beschikbaarheid vergroten en de kwaliteit van communicatie verbeteren

Om de beschikbaarheid van de dienst voor gebruikers wereldwijd te vergroten, breidt Kaspersky het aantal ondersteunde landen voortdurend uit. De Kaspersky VPN Secure Connection heeft nu een netwerk van meer dan 2.000 servers in meer dan 53 regio’s en is beschikbaar op alle continenten behalve Antarctica. Tegelijkertijd is er in elke regio minstens één fysieke server in het Kaspersky-netwerk. Hierdoor kon het bedrijf de stabiliteit van de verbinding verbeteren en gebruikers een hoogwaardige, snelle internetverbinding bieden.

In 2021 voegde Kaspersky negentien nieuwe regio’s toe aan de lijst met beschikbare locaties. Kaspersky VPN Secure Connection kan momenteel verbinding maken via 53 locaties over de hele wereld, terwijl er plannen zijn om dit jaar de dekking uit te breiden naar meer dan zeventig locaties.

Toevoegen van nieuwe beschikbare streamingdiensten en uitbreiding van landen voor Netflix

Belangrijke updates omvatten ook toegang tot lokale content. Om de gebruikerservaring uit te breiden en toegang te bieden tot belangrijk nieuws en belangrijke informatie, maakt Kaspersky's VPN Secure Connection content uit de VS beschikbaar op streamingplatforms zoals Hulu, Disney+ en Amazon Prime Video, terwijl content uit het Verenigd Koninkrijk beschikbaar is op BBC iPlayer. Als de lokale catalogus voor de locatie niet wordt ondersteund, heeft de gebruiker toegang tot de VS map voor Netflix/Hulu/Amazon Prime/Disney+ en de Groot Brittannië map voor BBC iPlayer.

Het team van Kaspersky verbreedde ook de geografie voor Netflix. Het streamingplatform is nu ook beschikbaar voor gebruikers in heel Duitsland en Japan. Daardoor kunnen klanten hun favoriete films, shows en sportprogramma's privé, veilig en zonder beperking bekijken.

Marina Titova, Head of Consumer Product Marketing bij Kaspersky: “De explosie in dataverzameling – niet alleen met betrekking tot volume maar ook de variëteit en snelheid – heeft geleid tot zorgen bij consumenten over veiligheid en privacy. Gezien de explosieve groei van online opgeslagen persoonlijke gegevens en het aantal diensten dat toegang probeert te krijgen tot persoonlijke informatie, is een van de beste manieren om deze te beschermen en toegang door derden te voorkomen, het gebruik van een VPN tijdens het internetten. Om het privacyniveau van gebruikers te versterken, verbetert Kaspersky voortdurend alle producten, inclusief Kaspersky VPN Secure Connection. Met de bijgewerkte versie van de oplossing kunnen gebruikers hun persoonlijke gegevens op alle platforms veilig bewaren terwijl ze services en sites over de hele wereld gebruiken.”

De oplossing is als gratis en als premium versie beschikbaar. Meer informatie over de nieuwe versie van Kaspersky VPN Secure Connection en downloads zijn hier te vinden.


  1. Volgens de Research and Markets survey was de virtual private network-markt (VPN) in 2020 goed voor 26,9 miljard dollar. In 2026 is dat 68,2 miljard dollar, een jaarlijkse groei (CAGR) van 16,8 procent gedurende de forecast-periode 2020 - 2026.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Kaspersky

Kaspersky is een wereldwijd opererend cybersecuritybedrijf opgericht in 1997. Zowel consumenten, overheidsinstanties als bedrijven vertrouwen op de uitgebreide expertise op het vlak van dreigingsinformatie en de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen en -diensten van Kaspersky ter bescherming van kritieke infrastructuren en (eco)systemen.
Meer over Kaspersky

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.