Gorillas lanceert in België

De flitsbezorger levert nu ook bij onze zuiderburen boodschappen en verse producten binnen 10 minuten

| Gorillas | 2 min | 21 juni 2021 14:30
Copyright: Gorillas
'Flitsbezorger' Gorillas heeft haar eerste warehouses in België geopend. Gorillas bezorgt binnen 10 minuten boodschappen op elke gewenste locatie binnen de bezorggebieden in Antwerpen en Brussel; of dat nu thuis, op kantoor, bij een vriend of in het park is. De Berlijnse startup heeft in iets meer dan 10 maanden meer dan 60 warehouses gebouwd en is inmiddels actief in onder andere Amsterdam, Parijs, Londen, Berlijn, München New York, Milaan en Madrid. Het plan is om na de lancering in Antwerpen en Brussel ook uit te breiden naar andere steden in België.

“We zien in de markt een groeiende behoefte naar flexibiliteit en verse en lokale producten. België heeft zich lang vastgehouden aan de klassieke supermarkt, maar het is nu tijd voor vernieuwing. We zijn er dan ook van overtuigd dat Gorillas snel de go-to oplossing wordt voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen in België,” voorspelt Luc van Emmerik, general manager Benelux van Gorillas. "Om dit te bereiken werken we nauw samen met lokale producenten en leveranciers. Zo willen we in iedere stad naast de vertrouwde merken ook een lokaal assortiment aanbieden.”

Gorillas werkt ook met Belgische producten zoals o.a. Meurisse, Brussel Beer Project en Caffènation. Daarnaast zijn er meerdere gesprekken met lokale producenten en leveranciers.

Inwoners van de wijken Zuid, Centrum en Eilandje in Antwerpen en de Brusselse gemeentes Ukkel, Elsene en Etterbeek hebben met de app van Gorillas toegang tot ongeveer 1500 veelgebruikte artikelen tegen supermarktprijzen. Voor het bezorgtarief van €1,80 worden de boodschappen overal binnen het bezorggebied afgeleverd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Gorillas

Over Gorillas

Gorillas, opgericht door CEO Ka?an Sümer, bouwt een infrastructuur voor de snelste thuisbezorgdienst van essentiële menselijke behoeften. De on-demand delivery startup kan binnen tien minuten de gewenste producten van de winkelwagen naar de gewenste locatie van de gebruiker brengen. Door het ontwrichten van de winkel- en supply chain-ervaring van traditioneel trage en stugge retailbedrijven, wil Gorillas vorm geven aan nieuw soort consumentengedrag als het gaat om boodschappen doen: Need-Order-Get. 
Meer over Gorillas

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.