TCL introduceert TCL TAB 10S en TCL 10 TAB MAX in de Benelux

Nieuwe tablets zijn perfecte voor online lessen en creatieve uitingen

| TCL | 2 min | 21 juni 2021 14:34
Afbeelding: De TCL 10 TABMAX Space Gray | Copyright: TCL
Naast de TCL 20 series-smartphones, introduceert TCL nu ook twee tablets in de Benelux: de TCL TAB 10S en de TCL 10 TAB MAX. Beide tablets bieden een best-in-class kijkervaring, ouderlijk toezicht en zijn verkrijgbaar voor minder dan driehonderd euro. Daarnaast zijn ze uitgerust met de geavanceerde displayoptimalisatietechnologie NXTVISION. Deze technologie van TCL zorgt voor scherpere details en grotere contrasten, en biedt betere bescherming voor de ogen dankzij de vermindering van blauw licht.

De TCL TAB 10S – ideaal voor thuisonderwijs en vermaak


De TCL TAB 10S is een veelzijdige nieuwe tablet voor jong en oud. Met zijn 10,1-inch scherm biedt de tablet een meeslepende kijkervaring, die verder wordt ondersteund door NXTVISION. Hierdoor komen de kleuren op het scherm nog meer tot leven. Ook waarschuwt de TAB 10S als de gebruiker te dicht op het scherm zit en past de helderheid van het scherm zich automatisch aan op basis van de omgevingsverlichting. De TAB 10S is het perfecte studeermaatje voor jonge kinderen. Hij gaat tot wel acht uur mee bij actief gebruik - dankzij een 8000 mAh accu - en laadt door 18W fast charging snel weer op. Bovendien is de tablet voorzien van een interface voor ouderlijk toezicht, zodat ouders de controle houden over de schermtijd van hun kinderen. Daarnaast is-ie geschikt voor het streamen van films en tv-series, en online games – voor thuis of onderweg. Ook beschikt de tablet over een geheugenopslag van 3GB RAM en 32GB ROM.

Al deze functies worden ondersteund door een krachtige Octa-Core-chipset en wifi-connectiviteit. Hierdoor heeft de gebruiker vanaf elke locatie toegang tot de content op de tablet en kunnen zonder moeite lessen op afstand gevolgd worden. Verder is de tablet uitgerust met een microfoon- en speakersysteem, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 8-megapixel aan de achterkant. Bij de tablet zit een gratis T-pen waarmee het scherm gemakkelijk te bedienen is.

De TCL TAB 10S is verkrijgbaar in de kleur Dark Gray en heeft een adviesprijs van 199 euro. De tablet is vanaf nu beschikbaar bij Bol.com en Belsimpel.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TCL
TCL Electronics (1070.HK) is een van de snelst groeiende bedrijven voor consumentenelektronica en een van de meest toonaangevende producenten van televisies en mobiele devices (TCL Communication is een volledige dochteronderneming van TCL Electronics). TCL is gespecialiseerd in research, development en productie van consumentenelektronica, variërend van tv’s en mobiele telefoons tot aan audioapparatuur en smart-home-producten. Deze zijn onderdeel van zijn ‘AI x IoT’-strategie.
Meer over TCL
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.