CyberArk maakt Identity Security-aanbod beschikbaar via AWS Marketplace

CyberArk en Amazon Web Services helpen klanten snel cyber-risico's te verminderen van endpoint tot de cloud, inclusief thuiswerkers

| CyberArk | 3 min | 22 juni 2021 9:32
Copyright: CyberArk
CyberArk gaat ook zijn Identity Security-oplossingen aanbieden via de Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Gebruikers kunnen er terecht voor CyberArk Cloud Entitlements Manager, CyberArk Endpoint Privilege Manager en CyberArk Workforce Identity. Hiermee komt de least privilege bescherming die zich uitstrekt van het eindpunt tot de cloud beschikbaar op AWS Marketplace.

Het migreren van workloads naar de cloud is een prioriteit voor veel organisaties. Deze trend, in combinatie met de noodzaak om op afstand werkende collega’s te beschermen, heeft nieuwe uitdagingen gecreëerd. Met name voor de bescherming tegen het groeiend aantal identiteitsgerichte aanvallen. AWS-klanten kunnen nu gemakkelijk toegang krijgen tot CyberArk's Identity Security SaaS-gebaseerde aanbod, dat flexibel en gemakkelijk is in te zetten, terwijl risico’s worden verminderd.

CyberArk's Identity Security-aanbod stelt AWS-klanten in staat om overvloedige privileges en rechten te verwijderen op endpoints, servers en in hun gehele cloud-omgevingen. Het verwijderen van onnodige privileges helpt organisaties het pad van een aanval te verstoren door laterale bewegingen te beperken en privilege-escalatie te stoppen.

Hierbij is CyberArk Cloud Entitlements Manager de eerste privilege-gebaseerde, kunstmatige intelligentie-aangestuurde dienst die is ontworpen om de beveiliging van cloud-omgevingen te versterken door het identificeren en verwijderen van overmatige cloud-permissies en het beperken van de risico's die zijn gerelateerd aan zogeheten permission sprawl of misbruik van toegangsrechten. Bovendien biedt Cloud Entitlements Manager mogelijkheden waarmee klanten IAM-machtigingen (Identity Access Management) voor hun gehele AWS Organizations-service kunnen invoeren en analyseren. Klanten kunnen nu eenvoudig accounts en organisatorische eenheden binnen hun AWS Organizations verbinden om onnodige IAM-machtigingen in specifieke AWS-accounts te identificeren en te verhelpen.

CyberArk Endpoint Privilege Manager is een cruciaal onderdeel voor het beveiligen van endpoints, met name in moderne modellen voor werken op afstand. Het verwijdert barrières voor het afdwingen van least privilege en stelt organisaties in staat om aanvallen op het endpoint te blokkeren en het risico te verkleinen dat informatie wordt gestolen of versleuteld in ruil voor losgeld.

CyberArk Workforce Identity helpt bij het beveiligen van extern personeel door de toegang van gebruikers tot cloud- en on-premise applicaties, endpoints, VPN's en andere kritieke resources proactief te beschermen. Workforce Identity beschikt over Single Sign-On, adaptieve multifactor authenticatie en Lifecycle Management.

"Het omarmen van cloud, werken op afstand en andere digitale transformatie-initiatieven mag niet ten koste gaan van de beveiliging", zegt Clarence Hinton, chief strategy officer bij CyberArk. "Er zijn hier duidelijke use cases die organisaties moeten aanpakken, en ze hebben de tools nodig die hen in staat stellen de bedrijfsdoelstellingen veilig te behalen. AWS-klanten kunnen met de CyberArk Identity Security-oplossingen vol vertrouwen aan de slag blijven, door onnodige rechten te verminderen en bedreigingen tegen te houden voordat ze een negatieve impact hebben op het bedrijf."

CyberArk-oplossingen die al eerder op AWS Marketplace beschikbaar, zijn onder meer CyberArk Privileged Access Manager, CyberArk Privilege Cloud, CyberArk Conjur Open Source en CyberArk Privileged Access Manager for GovCloud (US).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over CyberArk

CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten.
Meer over CyberArk

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.