Philips Momentum, ‘s werelds eerste monitor ontworpen voor Xbox

De gamingmonitor is vanaf de grond af opgebouwd om de ultieme ervaring voor Xbox-fans te bieden

| MMD | 3 min | 22 juni 2021 15:39
Afbeelding: De Philips Momentum | Copyright: MMD
MMD, de toonaangevende displayspecialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt de lancering aan van 's werelds eerste gamingmonitorserie ontworpen voor Xbox-console. De Philips Momentum Designed for Xbox-console gamingmonitor is vanaf de grond af opgebouwd om de ultieme ervaring voor Xbox-fans te bieden. Deze Designed for Xbox-console gamingmonitor zet de toon voor Xbox-gaming. De opname van de nieuwe HDMI 2.1-specificatie maakt next-gen console-gaming mogelijk met 4K-resolutie en snellere 120Hz-verversingsfrequenties, voor ultraheldere en ultravloeiende spelprestaties. Til de ervaring naar een hoger niveau door het Designed for Xbox-scherm te verbinden met de Xbox, om zo de optimale gevalideerde Xbox Series X-prestaties te leveren vanaf het moment van aansluiting. De Philips Momentum Designed for Xbox-console gamingmonitor zal, uitgerust met een betere prestatie-oplossing, beschikbaar zijn als 55-inch (139,7 cm) model. Dit maakt een ongeëvenaarde onderdompeling mogelijk.

Een nieuwe stap in console-gaming

In tegenstelling tot televisies zijn Philips Momentum-gamingmonitoren speciaal gebouwd met lage latentie en lage vertraging als prioriteit, om zo een veel soepelere en meer realistische spelervaring te bieden. De lage input-lag van de serie is een groot voordeel bij het spelen van twitch-gevoelige videogames, omdat input sneller op het scherm wordt geregistreerd. Het vlaggenschip, de 55-inch Philips Momentum (559M1RYV), zal een speciaal ontworpen soundbar bevatten van de ingenieurs van Bowers & Wilkins die de ervaring compleet maakt. Bowers & Wilkins is een Brits luidsprekerbedrijf dat wereldwijd bekend staat om hun innovatieve ontwerpen en geluidstechniek.

Ontworpen voor Xbox

De nieuwe Philips Momentum-monitor levert, door de ontworpen voor Xbox gevalideerde prestaties met ultraheldere 4K-resolutie bij een minimale verversingssnelheid van 120 Hz, HDR-ondersteuning met DisplayHDR 1000, variabele verversingssnelheid voor soepel gamen en altijd gamen met lage latentie. Het team heeft samengewerkt om de Xbox Game Mode te creëren, een spannende modus met speciaal afgestemde beeldkwaliteit voor Xbox. Aan de monitor is uitgebreid samengewerkt en is getest en gevalideerd door technici van Microsoft en TPV. Zo wordt een ??perfecte compatibiliteit gegarandeerd en tegelijkertijd voldaan aan de hoge verwachtingen van toegewijde Xbox-fans.

“Bij Xbox willen we onze fans altijd de keuze geven hoe, wat en waar ze hun favoriete games spelen. We zijn dan ook trots vandaag onze samenwerking met Philips aan te kondigen en de eerste Designed for Xbox-monitoren te leveren, waardoor fans een uniek scherm krijgen met technologie en functies die de ultieme console-game-ervaring voor Xbox Series X|S bieden.” – Matt Kesselring, directeur van Xbox Hardware Partnerships.

“Met zijn lancering op de markt liep de Philips Momentum voorop in console-gaming; en dankzij deze belangrijke samenwerking doet hij dit nog steeds. De Momentum console-gamingmonitoren zijn indrukwekkend en meeslepend tot in de kern en zullen de nieuwe Xbox en zijn functies laten schitteren, voor de meest opwindende en complete gamesessies”, aldus Stefan Sommer, directeur Marketing & Business Management Europa bij MMD.

De nieuwe Philips Momentum Monitor, ontworpen voor Xbox, is als volgt verkrijgbaar: Philips Momentum 55” 4K Designed for Xbox Console Gaming Monitor (559M1RYV) - 55” 4K tot 144Hz, geïntegreerde Bowers & Wilkins soundbar, VESA-Certified DisplayHDR 1000. Beschikbaar: augustus ’21. Adviesprijs: € 1.399,-

image

Dit is slechts een eerste stap in deze nieuwe Designed for Xbox-gaminglijn: in de komende maanden worden nog meer modellen aangekondigd. Ondertussen zal de nieuwe Philips Momentum 559M1RYV, dankzij de nieuwe HDMI 2.1-specificatie, een geweldige game-ervaring mogelijk maken met 4K-resolutie en 120Hz verversingsfrequenties op alle next-gen consoles.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.