Workday voldoet aan groeiende vraag van klanten

Met recordaantal implementaties en hoogste klanttevredenheidsscore uit de sector

| Workday | 4 min | 23 juni 2021 10:43
Copyright: Workday
  • Versnelling in vraag naar cloudoplossingen voor finance zorgt voor een jaar-op-jaargroei van 40% in implementaties van Workday Financial Management
  • Nieuwe klanttevredenheidsscore van 97% laat het voortdurende commitment van Workday zien bij de samenwerking voor klantsucces
Workday Inc., toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het blijft voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar zijn enterprise cloudoplossingen en succesvol heeft kunnen opschalen naar een recordjaar van klantimplementaties met een brancheleidende klanttevredenheidsscore van 97%. Het meest recente tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd bij de persoonlijke klantcontacten – degenen die dagelijks de meeste ervaring hebben met Workday – en geeft een goed beeld van het voortdurende partnerschap dat Workday klanten biedt bij het automatiseren van de enterprise processen op het gebied van finance, planning, human resources (HR) en kostenbeheer in een veranderende wereld.

In het fiscale jaar 2021 (1 februari 2020 - 31 januari 2021) hebben Workday en zijn wereldwijde partners meer dan 1800 implementaties bij klanten gerealiseerd* - waarbij verreweg de meeste virtueel werden gemanaged - voor klanten over de hele wereld, waaronder Alight Solutions, Flinders University, GE, Hong Kong Broadband Network, John Lewis Partnership, Nebraska Medicine en Prisma Health.

Workday kan bovendien een jaar-op-jaargroei van 40% melden van implementaties van Workday Financial Management voor zowel nieuwe als bestaande klanten, nu de snelgroeiende vraag naar cloudoplossingen van Workday voor de afdeling van de chief financial officer (CFO) aanhoudt. Het brede aanbod aan finance-oplossingen van het bedrijf brengt inzichtelijkheid en controle naar nieuwe niveaus, die voorbij de grenzen van traditionele ERP-systemen gaan. Workday Financial Management, Workday Adaptive Planning, Workday Accounting Center, Workday Prism Analytics en Workday Strategic Sourcing bieden een diepgaande en complete oplossing in enterprise planning en analyse voor vele financiële processen, zoals record-to-report, report-to-forecast, contract-to-cash en source-to-pay.

Prioriteit voor de bedrijfscontinuïteit van klanten

In maart 2020 is Workday wereldwijd overgestapt naar vrijwel uitsluitend virtuele implementaties en trainingen om te voldoen aan de quarantaineregels van de betreffende plaatsen, staten en landen als gevolg van de pandemie. Als oorspronkelijk en volledig cloudplatform kon Workday binnen enkele dagen overstappen op virtuele implementatieprocessen, waardoor de plannen voor live-gang nagenoeg zonder onderbreking door konden gaan en organisaties over de hele wereld geholpen werden. De implementaties bij klanten werden in verschillende sectoren en regio’s gerealiseerd, waardoor middelgrote bedrijven met 500 werknemers tot grote wereldwijde organisaties met meer dan 500.000 werknemers hun bedrijfscontinuïteit zeker konden stellen en hun initiatieven op het gebied van digitale transformatie versnellen.

Reacties op het nieuws

"Workday stelde ons in staat om kritieke bedrijfsprocessen in te zetten, op een manier die echt ondenkbaar was geweest met ons legacy-ecosysteem. Dit maakte daardoor een naadloze overgang naar onze virtuele live-gang mogelijk. Zonder enige hapering konden we onze beoordelings- en salarisplanningscyclus voltooien en een nieuw prestatiemanagementsysteem lanceren - allemaal in Workday", zei Paul Davies, head of people operations bij GE.

"Omslachtige technologie is een van de oorzaken waarom toptalenten bij organisaties vertrekken, dat wisten we. En zonder toptalent kunnen we geen hoogwaardige zorg leveren", aldus Brian Lancaster, vice president of information technology van Nebraska Medicine. "En daarom was Workday zo cruciaal in ons transformatieproces, ook vanwege de naadloze virtuele implementatie van deze technologie. Als het om zorg-ICT gaat, moet technologie medewerkers ondersteunen en voor hen werken, zodat onze supermensen zich kunnen concentreren op datgene waarvoor ze zijn opgeleid: levens redden."

"Aan het begin van de pandemie hebben we ons er volledig op toegelegd om aan onze implementatieschema’s vast te houden, omdat we wisten hoe waardevol Workday kan zijn om klanten te helpen zich door en uit deze crisis te werken", zegt Emily McEvilly, chief customer officer bij Workday.

Het is ongelofelijk hoe onze serviceorganisatie en wereldwijde partners in staat zijn gebleken om mee te bewegen en een recordaantal live-gangen te voltooien in een zeer uitdagend jaar. Dat onderstreept onze collectieve toewijding aan klantsucces. Ik heb persoonlijk veel inspiratie geput uit onze klanten die ongelooflijke partners waren op deze reis en zich steeds zeer flexibel en veerkrachtig toonden. We prijzen ons gelukkig dat de inspanningen van alle Workday-teams die klanten ondersteunen herkend en zo gewaardeerd worden, met een klanttevredenheidsscore van 97% als resultaat."
* Unieke projecten waarbij een of meer Workday-producten werden geïmplementeerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Workday

Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise-cloudapplicaties voor finance en human resources, die klanten helpen zich aan te passen aan en te ontwikkelen in een veranderende wereld. Workday applicaties voor financieel management, human resources, planning, spend management en analytics zijn door duizenden organisaties wereldwijd, van middelgrote organisaties tot de Fortune 50 companies in bijna elke sector, in gebruik.
Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday, het logo van Workday, VIBE, VIBE Central en VIBE Index zijn geregistreerde merken van Workday, Inc., sommige geregistreerd in de United States en elders. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.
Meer over Workday

Disclaimer

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder anderen verklaringen omtrent plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de op dit moment beschikbare informatie en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en aannames. Omdat toekomstgerichte verklaringen verwijzen naar de toekomst, zijn ze onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden, aannames en veranderingen in omstandigheden, die moeilijk te voorspellen zijn en waarvan de meesten buiten onze controle liggen. Indien de risicofactoren concreet worden, aannames onjuist blijken, of als we te maken krijgen met onverwachte veranderingen in omstandigheden, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd en daarom kunt u niet uitgaan van toekomstgerichte verklaringen. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het fiscale jaar dat op 30 april 2021 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na deze publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen anders dan gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.