LG Electronics lanceert eigen webshop in Nederland

Biedt consumenten gratis levering, veilige betaling en exclusieve kortingen

| LG Electronics | 2 min | 23 juni 2021 13:59
Copyright: LG Electronics
LG Electronics (LG) kondigt vandaag een uitbreiding aan op haar bestaande website: de LG-webshop. Hiermee geeft LG consumenten de mogelijkheid om de producten van LG rechtstreeks via de eigen website aan te schaffen. Met deze uitbreiding is LG online nog beter bereikbaar voor haar consumenten. Een belangrijke toevoeging gezien de groei van de detailhandel1 in onlineverkopen en het feit dat ook steeds vaker grote huishoudelijke apparaten online aangeschaft worden. LG is op deze manier nog meer bereikbaar voor consumenten. De webshop is vanaf donderdag 24 juni beschikbaar via www.lg.com/nl .

Voordelen

Naast bereikbaarheid en gemak zijn er nog tal van andere voordelen die consumenten ervaren als ze producten bestellen via de LG-webshop. Zo biedt de webshop speciale kortingen en aanbiedingen, is het mogelijk om te betalen met iDeal, Creditcard of PayPal, en worden producten gratis thuis geleverd2 en oude producten worden weer meegenomen. Ook is er een aanvullende gratis service beschikbaar voor de producten die thuis geïnstalleerd moeten worden, zoals wasmachines, grotere televisies en koelkasten. Hierbij komt een LG-specialist bij de consument thuis om het product te installeren zodat klanten meteen kunnen genieten van hun aangeschafte producten.

Daarnaast is het mogelijk om de betaling te spreiden over drie maanden, in plaats van in één keer te betalen, zonder extra rente. Deze dienst is beschikbaar voor producten van €100 tot €5000. Voor alle producten geldt een retourrecht van 14 dagen.

Meer informatie over de levering en installatie van producten is te vinden in de FAQ.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.