BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden

Nieuwe adviesraad moet slimme mobiliteitsinnovatie stimuleren

| BlackBerry | 2 min | 23 juni 2021 14:38
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited heeft vandaag aangekondigd dat Frost & Sullivan BlackBerry IVY™ heeft uitgeroepen tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden. In het gepubliceerde rapport concludeert Frost & Sullivan dat BlackBerry met BlackBerry IVY een revolutie teweegbrengt in het connected-autonome ecosysteem. Daarnaast kondigde BlackBerry vandaag de BlackBerry IVY Advisory Council aan, een nieuwe adviesraad die bestaat uit gerenommeerde bedrijven in de transport- en mobiliteitsindustrie. Zij zullen de BlackBerry IVY development community helpen en adviseren bij het ontwikkelen van verticale-specifieke diensten en autotoepassingen die op de markt zullen worden gebracht met behulp van BlackBerry's Intelligent Vehicle Data Platform, BlackBerry IVY™.

Rapport

Het rapport van Frost & Sullivan geeft een overzicht van de belangrijkste uitdagingen waarmee de auto-industrie tegenwoordig wordt geconfronteerd, nu voertuigen steeds complexer en meer verbonden worden. Het stelt dat BlackBerry IVY op unieke wijze voldoet aan de behoeften van de auto-industrie, aangezien het gegevenstoegang voor alle voertuigen standaardiseert, ongeacht het merk, het besturingssysteem en het cloud-implementatiemodel. BlackBerry IVY stelt autofabrikanten in staat om het eigendom van voertuiggegevens te beheren, intelligentie toe te passen op gegevensverzameling en ervoor te zorgen dat gegevens veilig zijn. BlackBerry IVY zal ook de consumentenervaring die autofabrikanten leveren aanzienlijk verbeteren.

"Verbonden autonome voertuigen zijn de drijfveer voor slimme steden, wat betekent dat de sleutels van de auto de sleutels worden van het Internet of Things ", zegt John Chen, Executive Chairman & CEO bij BlackBerry. "We zijn verheugd dat BlackBerry IVY is uitgeroepen tot een toonaangevend platform voor automakers en smart cities. BlackBerry IVY zet de droom van een verenigd connected-autonoom IoT om in realiteit."

Adviesraad

Het doel van de BlackBerry IVY Advisory Council is om de BlackBerry IVY-ontwikkelingsgemeenschap te laten accelereren door zich te concentreren op het creëren van high-impact technologische use-cases en oplossingen die gebruikmaken van gegevens in voertuigen. Leden van de adviesraad zullen de BlackBerry IVY-roadmap helpen sturen, waarbij de nadruk ligt op co-value-ontwikkeling met het oog op het aanpakken van de belangrijkste pijnpunten die OEM's willen oplossen. De lanceringspartners van de BlackBerry IVY Advisory Council zijn HERE Technologies, Cerence, TELUS, GEICO en AWS. Oprichtende leden van de adviesraad krijgen als eerste exclusieve toegang tot ontwikkelaarstools en BlackBerry IVY-productreleases en profiteren van gezamenlijke marketingactiviteiten om hun productinnovaties te promoten. De komende maanden zullen naar verwachting nog meer leden toetreden tot de raad en geïnteresseerde partijen uit de branche worden aangemoedigd contact op te nemen met BlackBerry.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.