Bamboost the Earth!

Bamboo Basics geeft als eerste e-commerce bedrijf bij elke aankoop een m² natuur cadeau

| Bamboo Basics | 2 min | 23 juni 2021 16:47
Gewaardeerd
Copyright: EarthToday
Bamboo Basics staat voor duurzaamheid en sociaal verantwoord produceren. Met premium ondergoed van bamboe bieden zij met hun webshop een milieuvriendelijker alternatief voor katoen. Maar zij willen meer doen! Daarom zijn ze een partnership aangegaan met EarthToday, een community van changemakers met de missie om 50% van de aarde te beschermen tegen 2050. Voor iedere aankoop bij Bamboo Basics krijg je nu een beschermde 1 m² natuur cadeau. Op deze manier spelen zij op een nieuwe manier op de duurzaamheidstrend in.

Als consument maak je zo een dubbele impact: je kiest voor een duurzaam bamboe product én je beschermt levenslang een m² aarde. Op BambooBasics.com/earthtoday vind je meer informatie over de samenwerking. Op EarthToday.com/bamboobasics vind je alle info die zij belangrijk vinden in hun missie. Bamboost the Earth!

Een nieuwe manier van impact maken met e-commerce

Business as a force for good doet ook in de e-commerce zijn intrede. De samenwerking van Bamboo Basics met EarthToday is hier een mooi voorbeeld van. De samenwerking is erop gericht om het bewustzijn over de stand van het klimaat te vergroten en praktisch een steentje bij te dragen aan het herstel van de aarde. Sluit je ook aan bij EarthToday en help mee impact maken!

EarthToday is een community van changemakers met de missie om 50% van de aarde te beschermen tegen 2050. Op EarthToday.com kan iedereen zich aansluiten door je eigen stukje natuur te beschermen voor €1,20 per m². Zo kunnen we onze planeet samen beschermen, meter voor meter. Voor elke m² die je beschermt ontvang je een uniek digitaal ‘bewijs van bescherming’, geregistreerd op jouw naam. De geolocatie van deze beschermde m² wordt ook gemarkeerd door een virtuele vlag en is virtueel te bezoeken. De m² wordt beschermd door de leden van de Union of Nature, een internationaal samenwerkingsverband van erkende natuurbeschermingsorganisaties. Voor elke m² beschermd via EarthToday wordt een nieuwe m² in bescherming genomen. Zo kunnen we collectief een wereldwijd initiatief creëren om natuurbescherming te versnellen. Bescherm ook je eigen stukje natuur in Brazilië, Kenia, Portugal, Argentinië of zelfs in ons eigen Brabant.

Wil jij helpen impact maken en bijdragen aan het herstel van de aarde? Link dan naar BambooBasics.com/earthtoday en bescherm met een paar klikken de natuur.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (2 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.