Salesforce kondigt uitbreiding van samenwerking met AWS aan, nieuwe low-code tools en vernieuwde Trailblazer community

Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens TrailheaDX

| Salesforce | 4 min | 23 juni 2021 17:39
Copyright: Salesforce
Salesforce doet vandaag drie belangrijke aankondigingen: een uitbreiding van het wereldwijde, strategische partnerschip met AWS, de lancering van nieuwe low-code ontwikkelingstools voor het Salesforce Platform en vernieuwing van de Trailblazer Community. Dit is vandaag bekendgemaakt tijdens TrailheaDX, het jaarlijkse evenement dat ontwikkelaars, beheerders, IT-architecten, partners en IT-managers samenbrengt om best practices en nieuwe manieren te delen voor het bouwen van apps op Salesforce. Hieronder vind je de belangrijkste punten van de aankondigingen, inclusief de link naar de volledige Engelstalige berichten.

AWS en Salesforce kondigen uitgebreide samenwerking aan om ervaringen van ontwikkelaars samen te brengen en nieuwe intelligente applicaties te lanceren

Amazon Web Services, Inc. (AWS), een bedrijf van Amazon.com Inc. en Salesforce hebben vandaag een significante uitbreiding van hun wereldwijde strategische partnerschap aangekondigd. Hierdoor wordt het voor klanten makkelijker om alle mogelijkheden van Salesforce en AWS gezamenlijk te benutten. Zo kunnen ze nieuwe bedrijfsapplicaties sneller ontwikkelen en toepassen en de digitale transformatie versnellen. Salesforce zal ook AWS diensten voor voice, video, artificial intelligence en machine learning direct in nieuwe applicaties voor sales en service en in industrie-oplossingen integreren.

“Al meer dan vijf jaar profiteren onze klanten van een hechte relatie tussen AWS en Salesforce. Door ons aanbod te integreren, tillen we die samenwerking naar een hoger niveau. Ontwikkelaars die zowel AWS als Salesforce gebruiken, kunnen geïntegreerde applicaties nu sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren ontwikkelen”, aldus Andy Jassy, CEO van Amazon Web Services. "Met deze samenwerking vereenvoudigen we het leven van ontwikkelaars aanzienlijk en stellen we hen in staat om applicaties te ontwikkelen zoals ze willen en waar ze maar willen, en dat wereldwijd en op elke schaal."

"Dit partnerschap is een mijlpaal voor de technologie-industrie en geeft onze klanten de mogelijkheid om een nog krachtigere Salesforce Customer 360 te ervaren en om een nieuw niveau van succes te behalen", zegt Marc Benioff, voorzitter en CEO van Salesforce. “Met een meer geïntegreerd Salesforce- en AWS-platform kunnen onze klanten één enkele bron van waarheid creëren voor verkoop, service, marketing en commerce, en overal succes behalen.”

Nieuwe mogelijkheden op het Salesforce Platform stellen ontwikkelaars in staat om met low-code applicaties te ontwikkelen vanaf een enkel platform


Vandaag heeft Salesforce de volgende generatie van het Salesforce Platform aangekondigd. Het nieuwe platform omvat een krachtige set low-code ontwikkelingstools, waarmee iedereen binnen een organisatie, ongeacht technische vaardigheden of achtergrond, apps kan bouwen op één platform. Dit alles wordt mogelijk gemaakt terwijl het hoogste niveau van IT-governance, schaalbaarheid en veiligheid wordt gegarandeerd.

De dringende behoefte binnen organisaties om sneller te digitaliseren, overspoelt de IT-afdelingen, die al met beperkte middelen kampen. 88% van de IT-leiders zegt dat hun werklast de afgelopen 12 maanden is toegenomen en 96% geeft aan dat het niet aan de huidige vraag naar apps kan voldoen. Maar liefst 83% van de IT-leiders is daarom van plan meer gebruik te maken van low-code ontwikkelingstools.

Salesforce Platform omvat nu onder meer low-code tools voor interactieve app ontwikkeling en - automotiseringsmogelijkheden, elastic computing, AI-gestuurde gegevensbescherming, identiteitsbeheer en DevOps. "De toekomst van app-ontwikkeling is low-code, waarmee iedereen kan bijdragen aan het oplossen van een zakelijk probleem", zegt Patrick Stokes, Executive Vice President en General Manager Platform bij Salesforce. "Het vertrouwde, krachtige Salesforce Platform maakt het voor iedereen gemakkelijker en sneller om apps te bouwen en weer te groeien."

Salesforce versterkt toewijding aan Workforce-ontwikkeling met vernieuwde Trailblazer-community

Salesforce kondigt vandaag de vernieuwde Trailblazer Community aan. Daarbij integreert Salesforce zijn gratis leerplatform Trailhead met de online community in één platform. De nieuwe Trailblazer Community biedt één omgeving waar iedereen nieuwe vaardigheden kan ontwikkelen, van collega’s en experts kan leren en kan reageren op vacatures binnen het Salesforce-ecosysteem. Hiermee speelt Salesforce in op de grote vraag naar digitale vaardigheden.

Maar liefst 9 op de 10 executives verwachten of ervaren een tekort aan de juiste vaardigheden bij hun personeel. Tegelijkertijd zitten miljoenen mensen wereldwijd nog steeds zonder werk, maar hebben ze niet de tijd of de middelen om zich via traditioneel onderwijs bij te scholen. “De zoektocht naar een geweldige baan is meer dan alleen nieuwe vaardigheden aanleren. Je moet ook kunnen steunen op een gemeenschap“, zegt Kris Lande, SVP van Trailblazer Ecosystem, Salesforce. “Technologie die zo’n netwerk virtueel mogelijk maakt en bevordert, is van cruciaal belang.“

Door Trailhead op te nemen in de Trailblazer Community, breekt Salesforce silo’s af en wordt het makkelijker om kennis te delen, vragen te stellen en te beantwoorden en begeleiding te krijgen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Salesforce

Salesforce is wereldleider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en brengt bedrijven dichter bij hun klanten in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, internet van dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 graden beeld van hun klanten te creëren.
Meer over Salesforce

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.