Global Center on Adaptation zet Unit4 ERP in ter ondersteuning voor een klimaatbestendige toekomst

GCA nu in staat om op ieder moment een op maat gemaakte verantwoording te geven over de besteding van ontvangen grants

| Unit4 | 2 min | 24 juni 2021 10:00
Copyright: Markus Spiske op Unsplash
Unit4, leider in enterprise cloud applicaties voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag aan dat internationale non-profit organisatie Global Center on Adaptation (GCA) heeft gekozen voor de ERP-oplossing van Unit4. Bij haar projecten is GCA sterk afhankelijk van grants. Unit4 ERP stelt GCA in staat om op ieder moment een op maat gemaakte verantwoording te geven over de besteding van ontvangen grants. Daarnaast kan GCA dankzij Unit4 ERP vanuit meerdere dimensies kijken naar de ontvangen grants en de al bestede gelden, om ook intern controle te houden over het budget.

Goed overzicht leidt tot lagere overheadkosten

GCA zet zich als bemiddelaar in om meer steun en snellere actie voor oplossingen voor een klimaatbestendige toekomst te realiseren. Unit4’s next-generation ERP wordt ingezet voor het administreren van de bedrijfsvoering, zoals het bijhouden van de financiële administratie, procurement en het opstellen van begrotingen. Dankzij de financiële inzichten die Unit4 ERP biedt, is het voor GCA mogelijk de overheadkosten zo efficiënt mogelijk te managen. Hierdoor blijft er meer budget over voor onderzoek en implementatie van projecten.

Flexibiliteit applicatie van belang bij grantmanagement

Geldverstrekkers stellen vaak unieke voorwaarden aan financiële verantwoording, waardoor GCA iedere ontvangen grant op een andere manier moet beheren. Unit4 ERP is een dynamische applicatie die gebruikers zelfstandig kunnen inrichten. Hierdoor is GCA in staat te voldoen aan de verschillende verantwoordingseisen van geldverstrekkers en tegelijkertijd het innovatieve vermogen te behouden.

Vlot implementatieproces dankzij expertise in non-profitsector

De implementatie van Unit4 ERP bij GCA is bijzonder voorspoedig verlopen. Dit is enerzijds het resultaat van de kennis en ervaring van Unit4 in de non-profit sector. Anderzijds is de soepele implementatie te danken aan de ervaring met de Unit4-oplossing bij een aantal medewerkers van GCA. Hierdoor konden zij actief meehelpen bij het inrichten van de oplossing.

Fiona Buruma, CFO bij GCA: “Unit4 is een partij die de non-profit sector goed kent: dit merkte ik al tijdens mijn eerdere samenwerking met hen. Ook voor de behoeftes en wensen van GCA heeft Unit4 de passende oplossing. Daarbij is het ook heel prettig samenwerken: tijdens het implementatieproces hebben we snel kunnen schakelen en konden wij hen ook ondersteunen. Dit in combinatie met de expertise van de consultants van Unit4 maakt dat we Unit4 ERP snel en succesvol, binnen budget, konden implementeren.”

Lode Maris, Managing Director Benelux bij Unit4: “Dat Fiona Buruma bij GCA opnieuw haar vertrouwen in ons uit heeft gesproken, zien wij als een groot compliment. Het werk van GCA is ontzettend waardevol en we zijn blij dat we hen met onze oplossing kunnen ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen. Het ultrasnelle implementatieproces is daarbij de kers op de taart voor zowel GCA als Unit4.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Unit4ERP

Over Unit4

De next-generation bedrijfssoftware van Unit4 is de drijvende kracht achter veel van ’s werelds meest mensgerichte middelgrote dienstverleners. Het cloudplatform, ERPx, brengt de mogelijkheden van financieel-, inkoop- en projectmanagement, HR en FP&A samen binnen een geïntegreerd cloudplatform dat voorziet in real-time informatie. De software helpt om het inzicht, de effectiviteit en betrokkenheid van het medewerkers te vergroten. Het ondersteunt snelle en voortdurende veranderingen door maatwerk op schaal te leveren voor elke klant, het biedt de juiste tools om de processen in de gehele organisatie te verenigen en mensen met elkaar te verbinden.
Meer over Unit4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.