Splunk lanceert Security Cloud

Het cloudgebaseerde beveiligingsplatform van Splunk nu algemeen beschikbaar

| Splunk | 2 min | 24 juni 2021 11:06
Copyright: Splunk
Splunk lanceert vandaag de nieuwe Security Cloud, waarmee alle bedrijfsbeveiligingsactiviteiten voor het eerst op één dataplatform beheerd kunnen worden. Het platform brengt verschillende functies in één open ecosysteem samen. Denk hierbij aan geavanceerde beveiligingsanalyses op bedrijfsniveau, geautomatiseerde beveiligingsoperaties en toegang tot geïntegreerde dreigingsinformatie.

Teams kunnen met het platform hun multi-cloud-implementaties beveiligen en beheren. Bovendien biedt het systeem hen flexibiliteit, zodat ze zich continu aan veranderende dreigingen kunnen aanpassen.

Sendur Sellakumar, Chief Product Officer, Splunk, licht toe: "Bij Splunk geloven we dat beveiliging een dataprobleem is. Maar we geloven ook dat inzichten uit data bijdragen aan betere besluitvorming. Het volume van data blijft groeien en de digitale omgevingen van klanten worden steeds complexer. Om dit het hoofd te bieden, biedt de Splunk Security Cloud klanten de beste oplossingen voor hun steeds veranderende beveiligingsuitdagingen."

Splunk Security Cloud biedt als eerste in de markt een uniforme, datacentrische weergave in cloud- en hybride omgevingen

Met data als de basis kunnen teams met de Splunk Security Cloud betere en snellere beslissingen nemen. Dit wordt ondersteund door de volgende toepassingen:
  • Advanced Security Analytics biedt door middel van machine learning-analyses inzicht in multi-cloudomgevingen.
  • Automated Security Operations zorgt voor snellere detectie, onderzoek en respons; waarschuwingen wordt binnen 30 seconden gespot, in plaats van 30 minuten.
  • Threat Intelligence die automatisch alle informatiebronnen samenvoegt, prioriteert en integreert voor snellere detecties.
  • Open Ecosystem helpt bij het correleren van data van alle beveiligingstools, ongeacht de leverancier, voor beter inzicht. Het helpt bovendien om dreigingen sneller te detecteren.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Splunk
Splunk is leverancier van platform waarmee bedrijven hun data in real-time inzichtelijk kunnen maken. Een belangrijk element dat Splunk anders dan anders maakt is het feit dat de data niet hoeft worden schoongemaakt om er inzichten uit te halen.
Splunk Inc. Alle rechten voorbehouden. Splunk, Splunk>, Data-to-Everything, D2E en Turn Data Into Doing zijn handelsmerken en gedeponeerde handelsmerken van Splunk Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Meer over Splunk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.