Orange Business Services versterkt zijn merkpositionering met een nieuwe communicatiecampagne

Orange Business Services zet zich in om zijn transformatie te versnellen, als onderdeel van het strategische plan Engage 2025 van de Orange Groep

| Orange Business Services | 3 min | 25 juni 2021 9:38
Copyright: Orange Business Services
  • Deze positionering is gericht op data, wat de kern vormt van de expertise van Orange Business Services
  • De campagne illustreert de toewijding van Orange Business Services om een positieve impact te hebben op zijn ecosysteem en een verantwoordelijke stakeholder te zijn in de samenleving en voor het milieu
  • De campagne video- die afwijkt van de gebruikelijke B2B-praktijken – is vandaag wereldwijd digitaal gelanceerd en in Frankrijk ook als tv-commercial te zien
Orange Business Services zet zich in om zijn transformatie te versnellen, als onderdeel van het strategische plan Engage 2025 van de Orange Groep. Als wereldwijde netwerk-native digitale dienstverlener, benut Orange Business Services zijn dubbele expertise om een unieke positie in te nemen in de telecom- en digitale sectoren in alle regio's.

Met deze nieuwe communicatiecampagne benadrukt Orange Business Services het inherente belang van data als de kern van zijn expertise, in de uitdagingen waarmee zijn enterprise klanten worden geconfronteerd en breder doorgetrokken, in het hart van de samenleving. Deze campagne wordt ondersteund door de slogan "We turn data into ta-da!" - een woordspeling waarbij de lettergrepen van het woord "data" worden omgedraaid om de voordelen ervan uit te drukken.

Met deze campagne toont Orange Business Services zijn toewijding om het potentieel van data op een veilige manier te transformeren en te benutten. De campagne benadrukt het doel om een positieve impact te creëren voor bedrijven, maar ook op de maatschappij en het milieu, en versterkt de rol van Orange Business Services als betrouwbare partner voor bedrijven.

De campagne video, geregisseerd door Havas Paris, toont mensen die in hun dagelijkse of professionele leven concreet voordeel halen uit de vooruitgang van de digitale diensten die Orange Business Services en zijn klanten hebben ontwikkeld. De rode draad in elke scène is de verwondering en verrassing van de personages - ingesproken als "ta-daaa" - wanneer ze de voordelen van data ontdekken.

De campagne is op 16 april 2021 van start gegaan met de publicatie van een manifest, dat beschikbaar is gemaakt voor de pers en via de sociale media.

Wassila Zitoune Dumontet, Chief Marketing and Digital Officer van Orange Business Services, zei over de lancering van de campagne video: "Als wereldwijde netwerk-native digitale dienstverlener, maken we gebruik van onze dubbele expertise om het volledige potentieel van data te benutten. Onze teams werken nauw samen met ons ecosysteem om de activiteiten van onze klanten te heroverwegen en met hen samen te werken om een positieve impact te creëren. Deze nieuwe wereldwijde campagne benadrukt onze nieuwe belofte en de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden door de kracht van data op een veilige manier te ontsluiten. We wilden deze boodschappen op een eenvoudige maar gedurfde manier overbrengen, in samenhang met de verschillende merk activiteiten van Orange."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Orange Business Services
Orange Business Services is een netwerk-native digitale dienstverlener en de wereldwijde enterprise-divisie van de Orange Group. We verbinden, beschermen en innoveren bedrijven over de hele wereld om duurzame bedrijfsgroei te ondersteunen. Door expertise op het gebied van connectiviteit en systeemintegratie is Orange Business Services in staat bedrijven te ondersteunen op het gebied van softwaredefined networking, multi-clouddiensten, data en AI, slimme mobiliteitsdiensten en cybersecurity. Orange biedt begeleiding in elke fase van de gegevenscyclus: van verzameling, transport, opslag en verwerking tot analyse en delen.
 
Nu bedrijven gedijen op innovatie, plaatst Orange Business Services haar klanten in het hart van een open ecosysteem om samenwerking te stimuleren.
Orange en alle andere Orange product- of dienstnamen zijn handelsmerken van Orange of Orange Brand Services Limited.
Meer over Orange Business Services
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.