D-Link onthult Private 5G-netwerken voor bedrijven tijdens MWC

Mobile World Congress 2021 vindt plaats in Barcelona van 28 juni tot 1 juli

| D-Link | 2 min | 28 juni 2021 12:02
Afbeelding: De DWM-3010 met zijwaartse antennes | Copyright: D-Link
D-Link presenteert deze week tijdens Mobile World Congress (MWC) diverse nieuwe Private 5G-producten waarmee bedrijven hun productiviteit kunnen verhogen. D-Link is wereldleider in netwerktechnologie en heeft Private 5G-oplossingen ontworpen voor grootzakelijke klanten en mkb-bedrijven. Private 5G speelt in op de groeiende vraag naar missiekritische connectiviteit voor IoT-applicaties in de digitale revolutie in Industry X.0.

De industrie digitaliseert in hoog tempo en dus hebben industriële bedrijven behoefte aan draadloze bedrijfsnetwerken met betrouwbare connectiviteit. Private 5G-netwerken vervullen die rol en zijn daarom in opkomst zijn in de industrie. Bedrijven gebruiken deze draadloze technologie voor onder andere het besturen van logistieke en industriële processen en bij grootschalige IoT-implementaties. Private 5G ondersteunt gigabit-snelheden en biedt dus vrijwel onbeperkte capaciteit voor diensten die hoge bandbreedte en lage latency vereisen. D-Link heeft voor de bouw van robuuste private 5G-netwerken nu een reeks grootzakelijke producten ontwikkeld, zoals datacenterswitches, bewakingscamera's, access points en de nieuwe 5G NR M2M Gateway.

5G Fixed Wireless Access

De Private 5G-producten van D-Link zorgen ervoor dat grootzakelijke en mkb-bedrijven kunnen profiteren van stabiele infrastructuur voor industriële IoT-applicaties. Zo is de betrouwbare en veilige oplossing 5G Fixed Wireless Access van D-Link een volwaardig alternatief voor bestaande breedbandnetwerken. Vaste infrastructuur is vaak complex te beheren en kan kostbaar zijn bij de uitrol in lastig bereikbare plaatsen. 5G Fixed Wireless Access biedt ook voor operators nieuwe kansen bij het leveren van beheerde spraak-, video-, data- en IoT-diensten.

5G M2M-gateway

Nieuw van D-Link is de DWM-3010 5G NR M2M machine-to-machine Gateway waarmee bedrijven tot 50 apparaten kunnen aansluiten in omgevingen die intensief worden gebruikt. Het systeem heeft meerdere industriële functies voor efficiënte communicatie tussen apparaten. Het robuuste ontwerp is bestand tegen extreme temperaturen onder uiteenlopende omstandigheden. Beheer van de gateway is daardoor op afstand heel eenvoudig met de D-Link Edge Cloud Solution. De Gateway van D-Link maakt 5G-verbindingen met snelheden tot 1 Gbps en zorgt zo voor razendsnelle downloads, extreem lage latency en minder congestie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.