Logitech G introduceert de G335 Wired Gaming Headset

De nieuwe afwerking complementeert het mooie, lichtgewicht en slanke ontwerp

| Logitech | 2 min | 29 juni 2021 10:29
Afbeelding: De Logitech G335 Wired Gaming Headset | Copyright: Logitech
Logitech G, een merk van Logitech en leider op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag de nieuwe, lichtgewicht headset geïntroduceerd voor zijn Color Collection. De Logitech G335 Wired Gaming Headset, is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en de nieuwe mint kleur (exclusief verkrijgbaar bij Amazon en Logitech.com). Om de collectie compleet te maken, introduceert Logitech G zijn G305 Wireless Gaming Mouse nu ook in mint kleur en is daarmee beschikbaar in dezelfde drie kleuren, zodat gamers hun gaming uitrusting kunnen afstemmen op hun persoonlijke stijl.

"De originele Color Collection portfolio was een enorm succes bij gamers over de hele wereld", zegt Ujesh Desai, algemeen directeur van Logitech G. "Met de Logitech G335 voegen we een nieuwe headset toe aan de range, terwijl we ook het gewicht verlagen om een ??super comfortabele ervaring te garanderen.”

Met 240 gram is de Logitech G335 Gaming Headset een van de lichtste gaming headsets op de markt. Het kent een vergelijkbaar design als de bekroonde G733 Wireless Gaming Headset van de Color Collection, echter de G335 heeft een slanker ontwerp voor een kleinere pasvorm en meer comfort. Daarnaast beschikt de G335 over een verstelbare hoofdband en zachte, stoffen oorkussens die zich naar je hoofd vormen voor langdurig comfort, hoe je ook speelt.

Met bijpassende omkeerbare hoofdbanden, is de Logitech G335 een aangename aanvulling op de levendige gaming gear collectie die ludiek, kleurrijk en expressief is. Deze nieuwe toevoeging is ontworpen om perfect te mixen en matchen met de bestaande Color Collection-producten en geeft gamers meer mogelijkheden om hun gaming-setups aan te passen en personaliseren. De G335 zal ook compatibel zijn met de bestaande kleur gecoördineerde hoofdbanden en speelse microfoon covers.

De Logitech G335 Wired Gaming Headset beschikt over eenvoudige plug and play-mogelijkheden voor bijna elk gaming-platform via een 3,5 mm audio-aansluiting. Volledige gaming-audio-kwaliteit, ingebouwde bedieningselementen: een volume roller direct op de oorschelp en een flip-to-mute microfoon, laten gamers zich onderdompelen in het spel zonder enige afleiding. De G335 is ook Discord-gecertificeerd voor kristalhelder geluid en communicatie-kwaliteit.

Prijzen en beschikbaarheid

De witte en zwarte versie van de Logitech G335 Wired Gaming Headset zijn medio juli verkrijgbaar via LogitechG.com en de bekende retailers, tegen een adviesprijs van €69,99. De nieuwe mint kleur zal exclusief verkrijgbaar zijn via LogitechG.com en Amazon. De hoofdbanden, die nu verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuropties, hebben een adviesprijs van €9,99 per stuk, en de nieuwe Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse in Mint wordt verkocht voor €59,99.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.