Xerox ondersteunt printproces coronavaccinatie-uitnodigingen

Miljoenen uitnodigingen die naar alle Nederlanders van achttien jaar en ouder zijn verstuurd

| Xerox | 2 min | 29 juni 2021 13:06
Copyright: Mat Napo op Unsplash
De vaccinatiecampagne tegen het coronavirus in Nederland is goed op stoom. Per 26 juni staat de teller op ruim 15 miljoen prikken. En daarachter gaat een enorme logistieke operatie schuil. Niet alleen wat betreft de vaccinatiemedewerkers en vaccins zelf, maar ook wat betreft de miljoenen uitnodigingen die naar alle Nederlanders van achttien jaar en ouder zijn verstuurd. En de vele uitnodigingen die de minderjarigen de komende weken nog zullen ontvangen. Die moeten – inclusief bijlagen en enveloppen – natuurlijk ook geprint en gedrukt worden.

Om iedereen in Nederland zo snel mogelijk te kunnen voorzien van zijn of haar vaccinatie-uitnodiging, komt er bij het fysieke printproces veel automatisering en technologie kijken, zoals Artificial Intelligence (AI) en robots. Daarnaast is de planning een enorme uitdaging: het aantal uitnodigingen verschilt namelijk per dag. Alle ketens in het productieproces moeten daar goed op kunnen inspelen. Xerox ondersteunt in dit proces en zorgt er samen met Koninklijke Van der Most, een allround grafisch producent en partner, voor dat deze klus zo snel en productief mogelijk wordt uitgevoerd.

Koninklijke Van der Most, maakt daarvoor gebruik van de Xerox iGen5 Press, een digitale kleurendrukpers en Xerox-software, waarmee zij snel uitnodigingen en bijlagen van hoge kwaliteit inprinten.

Ralph Dullens, Directeur Sales bij Xerox: “Wij zijn als Xerox trots dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van het coronavirus. Door het printproces zo soepel mogelijk te laten verlopen met behulp van krachtige hardware en software, ondersteunen we de vaccinatiecampagne en keert de maatschappij hopelijk zo spoedig mogelijk terug naar normaal.”

Naast het printproces ondersteunt Xerox sinds 2015 de Overheid met grafische dienstverlening. Deze diensten omvatten onder andere creatief & grafisch advies, opmaak, DTP Advanced, Grafische vormgeving en dienstverlening op locatie.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

Xerox

Over Xerox

Al meer dan 100 jaar herdefinieert Xerox (NYSE: XRX) de werkplekervaring. Onze leidende positie in kantoor- en productieprinttechnologie wordt benut bij de uitbreiding naar software en diensten om de werknemers van vandaag duurzaam te ondersteunen. Van kantoor tot industriële werkomgevingen, onze gedifferentieerde bedrijfsoplossingen en financiële diensten zijn ontworpen om elke dag beter te laten werken voor onze klanten - ongeacht waar dat werk wordt gedaan. Wetenschappers en ingenieurs van Xerox zetten vandaag de dag de innovatie-erfenis voort met baanbrekende technologieën op het gebied van digitale transformatie, augmented reality, robotgestuurde procesautomatisering, additieve manufacturing, Industrial Internet of Things en cleantech.
Meer over Xerox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.