D-Link verbetert beheer en beveiliging bedrijfsnetwerken

Met Nuclias Connect Hub Plus

| D-Link | 2 min | 29 juni 2021 13:10
Afbeelding: Nuclias camera surveillance | Copyright: D-Link
D-Link heeft tijdens Mobile World Congress diverse uitbreidingen onthuld van het gecentraliseerde netwerkbeheerportfolio van Nuclias Connect. De nieuwe Nuclias Connect Hub Plus (DNH-200) is ontworpen om de productiviteit en bedrijfsvoering van organisaties te verbeteren. D-Link is een wereldleider in netwerktechnologie en heeft de netwerkmanagementoplossing Nuclias Connect ontwikkeld voor mkb-bedrijven die hoge eisen stellen aan robuuste, veilige en schaalbare netwerken.

Bedrijven hebben in toenemende mate behoefte aan on-premise bedrijfsnetwerken die ze kunnen aanpassen naar hun specifieke eisen en wensen, maar ook eenvoudig te beheren zijn. De Nuclias Connect-oplossingen van D-Link zijn perfect voor die mkb-bedrijven met een eigen IT-afdeling maar met beperkte kennis en middelen. Nuclias Connect is gratis te downloaden software waarmee bedrijven maximaal 1.000 access points licentievrij gecentraliseerd kunnen beheren.

Nuclias Connect Hub Plus DNH-200

Nuclias Connect Hub Plus (DNH-200) is ontwikkeld voor organisaties met nevenvestigingen die hun bewakingsnetwerk centraal willen beheren. De DNH-200 werkt naadloos samen met D-Link's nieuwste Nuclias Connect-compatibele Wi-Fi 6-access points en de H.265-bewakingscamera’s die zowel binnen als buiten hoge resolutie-opnames kunnen maken.

De DNH-200 kan het netwerk en de video-opnames van maximaal 50 access points en 20 bewakingscamera's beheren. Dankzij de ingebouwde controllersoftware en netwerkvideorecorder kan de DNH-200 de beelden van maximaal 20 camera's simultaan en in realtime opnemen, weergeven en opgenomen video's in 1080p Full HD-resolutie afspelen.

Compressie

De DNH-200 kan tot 5 TB aan camerabeelden opslaan en met prioriteit in het netwerk beveiligen omdat mogelijk gevoelige gegevens op locatie worden bewaard. Videocompressie (H.265) verbetert de efficiëntie van de codering wat zorgt voor lagere opslag- en transmissiekosten.

Extra functies

Extra functies zijn onder meer het beheer van camera’s op meerdere locaties. Deze kunnen voorgeconfigureerd geïnstalleerd worden. Met geavanceerde analysesoftware kan de DNH-200 makkelijk problemen opsporen en verbindingen verbeteren. De installatie en het beheer zijn snel en eenvoudig uit te voeren met de smartphone-apps van Nuclias Connect en Nuclias Protect.

Mobile World Congress 2021 vindt plaats in Barcelona van 28 juni tot 1 juli.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.