JUKE introduceert desktop-app voor Apple

De JUKE Mac App geeft gebruikers snel en gemakkelijk toegang tot hun favoriete radio-, non-stopmuziekzenders en podcasts

| JUKE | 1 min | 30 juni 2021 10:13
Afbeelding: De JUKE desktop app voor Macbook | Copyright: JUKE
JUKE, het gratis audio-, muziek- en podcastplatform van Talpa Network, lanceert vandaag een desktop-app speciaal voor gebruikers van Apple Mac. De JUKE Mac App geeft gebruikers snel en gemakkelijk toegang tot hun favoriete radio-, non-stopmuziekzenders en podcasts. De app is vanaf 30 juni te downloaden via juke.nl/desktop-app.

Het Nederlandse platform JUKE introduceert een ‘moodboosting app voor op je Mac’. De JUKE Mac App biedt gebruikers de mogelijkheid om nog eenvoudiger nieuwe audio te ontdekken of de favoriete radiozender te starten. Met deze app hebben gebruikers een duidelijk overzicht van alle digitale radiostations en kunnen ze direct tussen verschillende stations, non-stopzenders en podcasts schakelen, zonder daarvoor een nieuwe website of app te moeten openen.

Patrick Goldsteen, Director Digital Product & Growth bij Talpa Network: “We hoeven niemand uit te leggen dat thuiswerken een impuls heeft gegeven aan de thuisbeluistering van radio, muziek & podcasts. Vooral beluistering via smart speakers, desktop en laptops is enorm gegroeid. JUKE wil de toegankelijkheid van audio zo groot mogelijk maken en richt zich hierbij specifiek op de Nederlandse markt. Dat doen we vandaag door het lanceren van onze Mac App waarmee radio, non-stopmuziek of podcasts luisteren vanaf je werkplek, waar dan ook, nog makkelijker wordt.”

Momenteel is er ook een desktop app in ontwikkeling voor Windows gebruikers.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over JUKE
JUKE, een bedrijfsonderdeel van Talpa Digital, is hét gratis radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland. Het is een aggregator voor luisteraars en een distributieplatform voor makers van audio content. JUKE heeft meer dan 200 radiozenders, de beste podcasts en non-stop muziek in elk genre en voor ieder moment. Gratis en allemaal op één plek. JUKE biedt multi-device toegang en gebruik: JUKE.nl, Sonos, Chromecast, Airplay, HEOS, App Store, Google Play, Google Assistant, Samsung Smart TV, Android TV en CarPlay. Adverteerders bereiken met onze unieke technologie een enorm publiek en specifieke doelgroepen.
Meer over JUKE
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.