D-Link toont schaalbaar netwerkbeheer van Nuclias Cloud Solutions op MWC 2021

| D-Link | 3 min | 30 juni 2021 10:21
Copyright: D-Link
D-Link heeft tijdens Mobile World Congress in Barcelona zijn nieuwste uitbreidingen voor de netwerkmanagementoplossing Nuclias Cloud geïntroduceerd. De cloud-enabled SD-WAN Gateway en diverse mobiele apps vereenvoudigen het beheer van bedrijfsnetwerken. Zo blijven de bedrijfsprocessen van organisaties ook na de pandemie optimaal functioneren.

Sinds de coronapandemie worstelen veel bedrijven met de productiviteit van medewerkers die moeten wennen aan het werken op afstand en in virtuele werkomgevingen. Organisaties moeten beslissen over onder andere kostenreducties, middelen voor IT-netwerkbeheer, beveiligingsvraagstukken, toegang tot applicaties en de anderhalvemeterregels.

Infrastructuur voor werken op afstand

Met de Nuclias Cloud Networking Solution van D-Link beschikken bedrijven over de infrastructuur die nodig is om medewerkers op afstand te laten werken terwijl ondernemers hun kosten verlagen, middelen optimaliseren en zich geen zorgen meer hoeven maken over netwerkbeheer. Mkb-bedrijven beschikken met Nuclias Cloud dus over een kosteneffectief cloudnetwerk dat snel kan worden uitgerold en gemakkelijk te onderhouden is. Track & trace-functies in de cloud-enabled access points verbeteren de zichtbaarheid en efficiëntie van devices en netwerkapparatuur.

Oplossingen in Nuclias Cloud

In Nuclias Cloud biedt D-Link een reeks beheerde netwerkproducten, waaronder de SD-WAN-gateway, switches en access points die bijdragen aan een optimale productiviteit voor bedrijven.

Enkele onderdelen uit de Nuclias Cloud-oplossingen:
  • Met de eerder dit jaar aangekondigde Nuclias Cloud Wi-Fi 6-access points profiteren bedrijven van meer netwerkcapaciteit, minder congestie, lage latency en grote datadoorvoer.
  • De nieuwste Nuclias Cloud SD-WAN Gateway (DBG-2000) van D-Link biedt centraal toezicht voor veilig en intelligent beheer van dataverkeer.
  • Met de site-to-site VPN hebben werknemers altijd toegang tot het bedrijfsnetwerk via een beveiligde verbinding.
  • Een krachtige netwerkfirewall, het Intrusion Prevention System, dat beschermt tegen cyberaanvallen, en Dynamic Content Filtering, voor categorisering en controle van toegankelijke sites ter bescherming tegen kwaadaardige websites, bieden professionele beveiliging en beschermen privacy.
  • De DBG-2000 biedt ook eenvoudig beheer van regels en gebruikersrollen voor meer consistentie en bescherming van het bedrijfsnetwerk.

Applicaties van partners

D-Link heeft ook de samenwerking met partners uitgebreid bij het ontwikkelen van functies zoals Covid-track & trace. Deze voldoet aan de wettelijke vereisten van het verzamelen van persoonsgegevens en vereenvoudigt het proces wanneer bedrijven bijvoorbeeld hun kantoren en restaurants willen heropenen.

Later dit jaar zullen meer mobiele apps voor Nuclias Cloud beschikbaar zijn voor iOS en Android. Hiermee kunnen beheerders hun netwerken altijd en overal monitoren en beheren.

Dan biedt D-Link nog biometrische inlog- en tweestap-authenticatie voor de beveiliging van accounts. Scannen van QR-codes zorgt voor snelle installatie.

Nuclias Cloud beschikt over intuïtief dashboardbeheer en zero-touch provisioning zodat netwerken eenvoudig en zonder hoogopgeleide IT-medewerkers kunnen worden uitgerold en beheerd.

Onbeperkte schaalbaarheid

D-Link garandeert onbeperkte schaalbaarheid in de Nuclias Cloud. Bedrijven kunnen devices onbeperkt aan het netwerk kunnen toevoegen naarmate hun organisatie groeit. Nuclias Cloud biedt ook toegangscontrole op basis van rollen en rechten, evenals realtime monitoring en analyse van verkeersrapporten voor het opsporen en oplossen van netwerkproblemen wat de hoge kwaliteit van verbindingen garandeert.

Mobile World Congress 2021 vindt plaats in Barcelona van 28 juni tot 1 juli.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over D-Link
Of het nu gaat om thuisgebruikers, bedrijven of serviceproviders, we zijn trots op onze bekroonde netwerkproducten en -diensten. We gaan dan ook door met het bouwen van innovatieve netwerken voor mensen over de hele wereld. Van productdesign en prestaties tot configuratie en klantenservice – het is ons streven om diensten en innovaties te bieden die wereldwijd gewaardeerd en erkend worden. D-Link neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en integreert voortdurend milieubeschermende maatregelen in de bedrijfsprocessen.
Meer over D-Link
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.