SentinelOne is een beursgenoteerd bedrijf

Vanaf vandaag aan de New York Stock Exchange met als tickersymbool "S"

| SentinelOne | 2 min | 30 juni 2021 19:58
Copyright: SentinelOne
SentinelOne is vanaf vandaag officieel een beursgenoteerd bedrijf aan New York Stock Exchange met als tickersymbool "S". Het maakte vandaag de prijs bekend van zijn beursgang (IPO) van 35.000.000 aandelen van zijn Class A common stock tegen een prijs van $ 35,00 per aandeel. Het aanbod zal naar verwachting worden afgesloten op 2 juli 2021, onder voorbehoud van het voldoen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Tomer Weingarten, CEO van SentinelOne: “Vandaag markeert een opwindend nieuw hoofdstuk in de reis die ons bedrijf heeft afgelegd en geeft ons een goede positie voor aanhoudende groei en succes op de lange termijn. Dank aan de vele geweldige klanten, investeerders, medewerkers en partners van over de hele wereld die ons hebben geholpen om SentinelOne te vestigen als XDR-marktleider.”

De beursintroductie van vandaag is een bevestiging van de innovatie en investering die SentinelOne heeft gedaan om pionier te zijn in het gebruik van gedrags-AI en het benutten van de kracht van data. Hiermee helpt het klanten autonoom aanvallen te voorkomen en te herstellen, de belasting voor mensen te verminderen en mogelijkheden te bieden die andere cyberbeveiligingsproducten op de markt niet kunnen bieden.

Weingarten: "De enorme hoeveelheid data, apparaten en workloads in de hedendaagse bedrijfsomgevingen maken cyberbeveiliging simpelweg te groot en te snel om alleen door mensen te worden gedragen. De enige oplossing voor deze uitdaging is te vinden in de kracht van AI."

SentinelOne’s belofte: Een kracht voor het goede zijn

Weingarten: “Ons doel is een kracht voor het goede te zijn. De meest gevoelige data van mensen ‘leeft’ op computerapparatuur en in de cloud, waardoor cyberaanvallen een van de grootste bedreigingen voor de samenleving vormen. Wij geloven dat de wereld een veiligere plek is en zal zijn dankzij SentinelOne. Vandaag is het begin van de rest van het verhaal om de strijd op het gebied van cyberbeveiliging te winnen en onze klanten veilig te houden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over SentinelOne

SentinelOne (NYSE: S) levert autonome endpoint-bescherming middels een enkelvoudige agent die preventie, detectie, respons en opsporings-functionaliteit combineert. Het SentinelOne platform is ontwikkeld met het oog op zeer hoog gebruiksgemak en bespaart gebruikers tijd dankzij de inzet van AI om automatisch en in realtime dreigingen binnen het bedrijf en in de cloud te elimineren. Daarnaast is het de enige oplossing die volledig inzicht biedt van edge tot cloud over het hele netwerk.
Meer over SentinelOne

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.