Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track

Samenwerking resulteert in slimme en volledige fleet-oplossing geschikt voor middelgrote- tot grote transportondernemingen in het wegtransport

| Webfleet Solutions | 2 min | 01 juli 2021 11:33
Gewaardeerd
Afbeelding: Webfleet en Data2track transport | Copyright: Webfleet Solutions
Webfleet Solutions, een van 's werelds grootste leveranciers van telematica en dochterbedrijf van Bridgestone, is een samenwerking aangegaan met Data2Track, software ontwikkelaar van geavanceerde fleetmanagement oplossingen. De samenwerking resulteert in een slimme en volledige fleet-oplossing die geschikt is voor middelgrote- tot grote transportondernemingen in het wegtransport.

De bedrijven combineren hun sterkste gebruikerstoepassingen in één omgeving. Dat houdt in dat de urenregistratiemodule en de ritlijstkoppeling (TMS interfaces) van Data2Track en de voertuigtelematica diensten (TomTom Truck navigatie, tachograaf, workflow-optimalisatie en datamining) van Webfleet Solutions in één oplossing aangeboden worden. Hiermee leveren de bedrijven een complete oplossing voor de uitvoering van transportactiviteiten en de automatisering van de bijbehorende processen. Het partnerschap houdt verder in dat beide bedrijven elkaar zullen versterken op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop. De bedrijven committeren zich ook aan het leveren van wederzijdse technische ondersteuning en zullen op operationeel vlak afstemming bereiken om de dienstverlening aan transportorganisaties zo goed mogelijk te borgen.

Sjors de Kruijf, Sales Director Benelux bij Webfleet Solutions, kijkt uit naar de samenwerking: “Data2Track is een belangrijke naam in het transportwezen en het heeft een uitstekende reputatie als het gaat om gebruiksvriendelijke urenregistraties en stabiele TMS koppelingen. Deze partnership laat zien dat zowel Webfleet Solutions als Data2Track onderkent dat een samenwerking enorm veel voordelen biedt voor de klant, en dat is in onze optiek essentieel voor groei en ontwikkeling in de transportbranche.”

Jaap van Bussel, Business Development Manager bij Data2Track; “Met deze samenwerking leggen we het fundament voor een ‘best-of-breed’ oplossing in de wereld van Fleet management. De jarenlange knowhow van Webfleet Solutions op het gebied van voertuig telematica en TomTom trucknavigatie in combinatie met de flexibiliteit, app innovaties en service waar Data2Track bekend om staat, maakt deze gezamenlijke oplossing zeer krachtig en compleet. Hiermee maken we het verschil, wij zijn erg enthousiast”.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Webfleet Solutions

Webfleet Solutions is een van ’s werelds grootse aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. WEBFLEET, het paradepaardje onder zijn Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen, wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt voor het verbeteren van de voertuigprestaties, het besparen van brandstof, het ondersteunen van chauffeurs en het verhogen van de efficiëntie van het wagenpark. Webfleet Solutions biedt daarnaast diensten aan voor verzekeraars, leasebedrijven, auto-importeurs en dienstverleners die voorzien in de behoeften van zowel consumenten als zakelijke klanten.
Meer over Webfleet Solutions

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.