Logitech Zone Wired Headset nu beschikbaar

| Logitech | 3 min | 04 februari 2020 19:23
Afbeelding: Logitech Zone Wired | Copyright: Logitech
Logitech heeft vandaag aangekondigd dat zij het aantal videoconferentie-oplossingen uitbreidt met de nieuwe Zone Wired Headset. De Zone Wired Headset verbetert de persoonlijke werkruimte. Bovendien beschikt Logitech met deze nieuwe headset nu over een volledig modern portfolio van zowel bekabelde als draadloze headsets. Klanten hebben daardoor de flexibiliteit om de juiste oplossing te kiezen die het beste bij hun voorkeuren past. Of je nu in een open kantoorruimte werkt of op afstand, dankzij Logitech Zone-headsets kun je je optimaal concentreren en nog gemakkelijker werken vanaf elke plek.

"We hebben kleine, middelgrote en grote vergaderzalen aangepakt met hoogwaardige oplossingen," zegt Philippe Depallens, algemeen directeur van persoonlijke samenwerkingen bij Logitech. "We zijn nu bezig met een categorie producten die zijn ontworpen voor de persoonlijke werkruimte. Deze producten bieden een volledige ervaring op het gebied van onderling samenwerken op afstand, of dat nu met audio, webcams of beide is. Naarmate Video Collaboration groeit, is het ons doel om oplossingen te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn, zodat iedereen het beste kan presteren en samenwerken – ongeacht waar je je vergaderingen en gesprekken voert.”

De komst van de Zone Wired betekent een uitbreiding van het Logitech-portfolio voor persoonlijke samenwerkingen. De headset sluit zich aan bij Zone Wireless, en zijn beide beschikbaar in een Unified Communications (UC)- en Certified Microsoft® Teams-versie. Je kunt de headset gebruiken met populaire video conference-applicaties zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams en Zoom, daarnaast wordt de Zone Wired gebundeld met Logitech-webcamoplossingen om de inrichting van jouw persoonlijke werkplek te voltooien.

De nieuwe Zone Wired-headset is ontworpen met eersteklas audiodrivers voor optimale gesprekken of het beluisteren van muziek, en heeft een gestroomlijnde in-line controller voor het snel dempen, afspelen of pauzeren van audio. De headset is voorzien van een knoopvrije kabel en USB Type-A of Type-C-connectiviteit, wat meer veelzijdigheid biedt en compatibel is met de Logi Tune mobiele- en desktop-apps.

Zone Wired is voorzien van een premium microfoon van Microsoft Teams speciaal ontworpen voor de kantoortuin, waardoor men zich geen zorgen meer hoeft te maken dat gesprekken van de buren worden opgepikt door de microfoon tijdens een call. Daarnaast bevat de Microsoft Teams-versie van de Zone Wired een unieke Teams UI en een in-line controleknop, waardoor je met slechts één klik op de knop een Microsoft Teams-vergadering kan starten of een Teams-gesprek kan beantwoorden. Door de knop lang ingedrukt te houden is het mogelijk de stemfuncties van Cortana® te gebruiken.

Prijzen en beschikbaarheid

Zowel de Unified Communications (UC)-versies van de Logitech Zone Wired als de gecertificeerde Microsoft Teams-versies zijn beschikbaar in het voorjaar van 2020 met een retailprijs beginnend bij €129. De Personal Collaboration Kits, inclusief de Zone Wired, zijn ook later dit voorjaar beschikbaar en variëren tussen de €249 en €299.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.