Copaco Cloud nieuw lid Dutch Cloud Community

Copaco is naast klassieke ICT-distributeur ook cloud service provider

| Dutch Cloud Community | 2 min | 01 juli 2021 12:03
Copyright: Copaco
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Copaco Cloud, de Nederlandse Cloud Service Provider met een online managementplatform voor IT-resellers, zich aansluit als lid van de Dutch Cloud Community. Copaco is een bekende naam in de IT-sector. De organisatie is naast klassieke ICT-distributeur ook cloud service provider.

“Het Dutch Cloud Community-netwerk is gebaat bij instroom van partijen als Copaco Cloud, die verschillende inzichten hebben op hoe organisaties dagelijks cloud inzetten in hun processen. Daarnaast zijn we erbij gebaat om meer zicht te krijgen op leveranciers die de diensten beheren en garanderen. Copaco Cloud voegt hierin met haar grote partnernetwerk veel ervaring toe. Service providers zoals Copaco Cloud zijn naast hun eigen platform, met een veelheid aan andere diensten, actief om hun klantenkring te bedienen. Uitwisseling van ervaringen en ideeën bepaalt de kern van ons netwerk. De gevestigde partijen en de nieuwe, snel opkomende bedrijven spelen daarin samen een belangrijke rol. Ook daarom zie ik de komst van Copaco Cloud als een waardevolle toevoeging,” aldus Ruud Alaerds, directeur bij branche organisatie Dutch Cloud Community.

Rick van den Hoogenhof, manager Cloud Solutions bij Copaco: “Nederland heeft een sterk landschap van gerenommeerde service providers. We zijn blij dat we ons, door de groei van onze cloud-propositie, met Copaco Cloud aan dat rijtje mogen toevoegen. Vooral door onze toegevoegde waarde aan de Microsoft Cloud en de groei van onze VMware Cloud voor onze partners. We kijken er naar uit om met Copaco een bijdrage te leveren aan deze mooie community.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Dutch Cloud Community

Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.