The Rent Company en G DATA CyberDefense verlengen samenwerking om leerlingen veilig te laten studeren

Nieuwe klanten van The Rent Company kunnen hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software

| G DATA | 2 min | 01 juli 2021 16:25
Copyright: The Rent Company
G DATA CyberDefense, de innovatieve pionier op het gebied van IT-beveiliging, en The Rent Company, marktleider op het gebied van full-service laptops in het middelbaar onderwijs, kondigen vandaag aan dat ze hun samenwerking voor schooljaar 2021-2022 hebben verlengd. Ook dit schooljaar kunnen nieuwe klanten van The Rent Company hun apparaten voor een zeer aantrekkelijk tarief beveiligen met G DATA Internet Security software.

G DATA CyberDefense was ook de afgelopen twee jaar de vaste securityleverancier voor The Rent Company. Als blijk van vertrouwen wordt de samenwerking opnieuw verlengd. De oplossingen van G DATA CyberDefense beschermen apparaten van leerlingen, docenten en medewerkers tegen cybercriminelen, zonder in te boeten op snelheid. Daarnaast bieden de oplossingen intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse, Artificial Intelligence en exploitbeveiliging om kwaadaardige processen nauwkeuriger te herkennen en te stoppen.

“Wij zijn erg trots dat The Rent Company wederom voor G DATA CyberDefense heeft gekozen. The Rent Company maakt digitaal leren voor iedereen mogelijk door het laagdrempelig aanbieden van een full service abonnement voor gemak en zekerheid,” aldus Jihane Abid, International Sales Manager bij G DATA CyberDefense. “In het onderwijs zit een cyberongeluk in een klein hoekje. The Rent Company weet dit als geen ander en is er zich van doordrongen dat het zijn klanten de juiste handvatten geeft om risico’s te minimaliseren.”

“Ouders vinden het belangrijk dat hun kinderen veilig met hun nieuwe schoollaptop omgaan. Windows biedt van zichzelf al bescherming, maar wij krijgen veel vragen over extra bescherming en functies als Parental Control. Ouders die dit willen kunnen het G DATA pakket in onze webshop makkelijk bijbestellen in hun koop- of huurabonnement,“ aldus Willem van de Kerkhof, directeur innovatie bij The Rent Company. “We bekijken elk jaar welke producten het beste bij de behoeftes van onze klanten passen. De keuze om het contract met G DATA te verlengen was voor de hand liggend. Het product is goed en compleet. Ook de service ná het uitleveren aan de ouders en leerlingen is goed. Daarom past G DATA bij wat wij ouders en scholen beloven.“

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA CyberDefense AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Meer dan 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen. Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen.
Meer over G DATA
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.