NetApp voorziet in een innovatieve, eenduidige hybrid-cloudervaring zonder compromissen

Nieuwe verbeteringen aan ONTAP-software en hybrid-cloudportfolio verlagen kosten en verminderen complexiteit

| NetApp | 3 min | 05 juli 2021 11:01
Copyright: NetApp
NetApp®, wereldwijd actief softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement, introduceert de nieuwste versie van zijn ONTAP-software die dataservices on-premises en in de cloud ondersteunt. Daarnaast komt het bedrijf met een reeks portfolio-updates voor oplossingen die gebruikmaken van ONTAP. Die updates hebben als doel om te voorzien in een flexibele basis voor de hybrid cloud en om datamanagement binnen on-premises- en cloudomgevingen samen te voegen. Daarnaast dienen ze het gebruik en de werking van hybrid-cloudservices te vereenvoudigen. Het nieuwe door ONTAP ondersteunde aanbod omvat: een flexibele NetApp Keystone-abonnementsdienst in samenwerking met Equinix; een next-generation FlexPod die compute- en dataservices automatiseert voor de hybrid cloud; en verbeterde datamanagementdiensten die datamanagement in sterk verspreide omgevingen centraliseren en vereenvoudigen. NetApp voegt het beheer van on-premises- en public-omgevingen samen om te voorzien in nieuwe manieren om dataservices te gebruiken en te laten draaien. Daardoor kunnen bedrijven hun data eenvoudig inzetten – waar en wanneer ze die data ook nodig hebben.

De nieuwste verbeteringen aan NetApps hybrid-cloudportfolio en ONTAP-dataservices zijn:
 • Flexibele basis voor de hybrid cloud
  Bedrijven moeten hun IT-omgevingen moderniseren om hybrid-cloudactiviteiten mogelijk te maken. NetApp update zijn basisoplossingen om hen beter te ondersteunen:
  • FlexPod: De nieuwe generatie van het wereldwijd vertrouwde converged-infrastructure-platform van NetApp en Cisco biedt een betere basis voor de hybrid cloud met de flexibiliteit om al je moderne workloads te draaien en beheren. Nieuwe mogelijkheden zijn intelligente applicatieplaatsing binnen on-premises en de cloud, geautomatiseerde hybrid-cloud-dataworkflows en de mogelijkheid om FlexPod te gebruiken als een volledig beheerde, cloud-achtige dienst.
  • NetApp StorageGRID: De 11.5-versie van NetApps zeer schaalbare object store ondersteunt nu data-encryptie met behulp van extern keymanagement, biedt compliance en ransomwarebescherming met S3 object locks, en voorziet in betere performance dankzij de toevoeging van intelligente load balancing.
 • Eenvoudig, gecentraliseerd datamanagement binnen hybrid-cloudomgevingen
  Het beheren van data en applicaties in hybrid-cloudomgevingen kan behoorlijk uitdagend zijn. Bedrijven hebben een eenvoudige, gestandaardiseerde aanpak nodig. NetApp centraliseert datamanagement binnen de hybrid cloud om de zaken te vereenvoudigen. NetApp Cloud Manager en verbeterde multicloud-managementdiensten automatiseren ONTAP-dataservices om applicatiemigratie, disaster recovery, databescherming, governance en compliance te vereenvoudigen. Daarnaast helpt NetApp Astra, een applicatie-bewuste datadienst voor Kubernetes, klanten om stateful applicaties te beheren, beschermen en migreren in Google Cloud, Microsoft Azure en on-premises.
 • Cloud-achtige financiële flexibiliteit en operationeel eenvoud
  Organisaties hebben behoefte aan dezelfde financiële en operationele elasticiteit die ze via de cloud krijgen in hun datacenter, met de vrijheid om workloads eenvoudig en veilig te verplaatsen en beheren binnen hybrid- en public-cloudomgevingen. De nieuwe NetApp Keystone Flex Subscription with Equinix biedt klanten de mogelijkheid om Keystone-datadiensten te implementeren in Equinix International Business Exchange™ (IBX®) voor low-latency toegang tot meerdere clouds – zonder hun data naar de cloud te hoeven verplaatsen. De Keystone Flex Subscription with Equinix wordt door NetApp exclusief als enkel abonnement geleverd.
Royce Thomas, senior vice president, strategic alliances and global account management bij Equinix: “NetApps Keystone Flex Subscription with Equinix biedt een flexibel, on-demand storage-alternatief voor traditionele capex-infrastructuurinvesteringen. Met dit aanbod kunnen bedrijven wereldwijd hun data naast de cloud hosten en gebruikmaken van Equinix Fabric™ voor een verbinding met serviceproviders. Daarbij profiteren ze van gecentraliseerd hybrid-clouddatamanagement binnen alle grote public clouds.”

Kim Stevenson, senior vice president en general manager, foundational data services business unit bij NetApp: “Een hybrid-cloudstrategie is essentieel om ervoor te zorgen dat bedrijven de groei en complexiteit van verspreide data en applicaties bijhouden, in onzekere tijden het hoofd boven water houden én effectief concurreren in de digitale economie. NetApp is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven tijdens elke fase van hun digitale transformatie door hybrid-cloudstrategieën en technologieën te implementeren die hen helpen de concurrentie altijd een stap voor te blijven.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NetApp

NetApp is toonaangevend op het gebied van de hybrid cloud. We bieden een volledig scala van dataservices voor de hybrid cloud; deze vereenvoudigen het beheer van applicaties en data, zowel in de cloud als in lokale omgevingen, om uw digitale transformatie te versnellen. Samen met onze partners stellen we wereldwijd opererende organisaties in staat om het volledige potentieel van hun data te benutten, zodat contactmomenten voor klanten kunnen worden uitgebreid, meer innovatie mogelijk is en hun operationele activiteiten worden geoptimaliseerd.
Meer over NetApp

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.