Rackspace Technology introduceert verbeterde CND-functies

Voor het moderniseren van applicaties

| Rackspace Technology | 2 min | 06 juli 2021 11:25
Copyright: Rackspace Technology
Rackspace Technology (NASDAQ: RXT), Rackspace Technology (NASDAQ: RXT), de vooraanstaande leverancier van integrale multi-cloudoplossingen, introduceert vandaag verbeterde full-lifecycle Cloud Native Development (CND) Professional Services-functies toe aan het Rackspace Technology portfolio waarmee klanten hun applicaties kunnen moderniseren.

De verbeterde full-lifecycle CND-functies helpen klanten bij het ontwikkelen van moderne applicaties die profiteren van cloud-native-oplossingen en microservices-architecturen. Rackspace Technology werkt samen met klanten aan het herstructureren van bestaande applicaties, vanaf het ontwerpen van een idee en de gebruikerservaring tot de ontwikkeling en implementatie van de oplossing, zodat moderne applicaties ontstaan die de wendbaarheid, betrouwbaarheid en efficiency van de cloud ten volle benutten.

Rackspace Technology levert deze ongeëvenaarde CND-functies op basis van de herbruikbare patronen en bewezen best practices uit de expertise die het bedrijf gedurende meer dan twintig jaar opbouwde in verschillende marktsegmenten, van zorg en life sciences tot transport en logistiek, en die de invoering van een cloud-native-strategie aanjagen. Daarnaast versnelt Rackspace Technology de aanvaarding van moderne applicaties bij klanten dankzij de specialisatie in .NET tot .NET Core, cloud-native SaaS-platformen en een bewezen raamwerk voor het omzetten van monolithische applicaties naar microservices.

“We kunnen voor onze klanten de beste resultaten zo efficiënt mogelijk behalen dankzij onze technische expertise in cloud-native-oplossingen, cloudplatformen, moderne architecturen, tools en programmeertalen”, zegt Bert Stam, general manager Northern Europe bij Rackspace Technology. “Wij bieden de ideale combinatie van strategische consulting en uitstekende technische kennis waarmee we klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en te innoveren.”

Rackspace Technology ontwikkelde nieuwe wegen om klanten te begeleiden op hun reis naar een cloud-native-omgeving met services die variëren van beoordeling en advies tot het faciliteren en moderniseren op schaal. Voor klanten is het uiteindelijke resultaat hiervan dat zij een keur aan keuzes hebben die aansluiten bij het punt waarop zij zich bevinden, zodat zij de routekaart voor modernisering met vertrouwen vorm kunnen geven.

Klik hier voor meer informatie over Rackspace Technology CND.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Rackspace Technology

Bij Rackspace Technology vergroten we de waarde van de cloud in elke fase van de digitale transformatie. Overal ter wereld bieden wij cloud-specialisten onbevooroordeelde expertise, continue modersering en Rackspace Service Blocks aan voor applicaties, data, beveiliging, hybride en multi clouds. We werken samen met toonaangevende partners en allianties.
Meer over Rackspace Technology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.