Stephan Vinkenborg nieuwe CTO van StudeerSnel.nl

Verantwoordelijk voor de verdere (internationale) expansie van het platform

| StudeerSnel | 2 min | 06 juli 2021 11:46
Afbeelding: Stephan Vinkenborg, CTO bij StudeerSnel.nl | Copyright: StudeerSnel
Stephan Vinkenborg is aangesteld als CTO van de Amsterdamse EdTech scale-up StudeerSnel.nl, in het buitenland bekend onder de naam StuDocu. Stephan sluit aan bij het managementteam van StudeerSnel en is verantwoordelijk voor de verdere (internationale) expansie van het platform. Stephan Vinkenborg volgt met deze volgende stap in zijn carrière medeoprichter Lucas van den Houten op, die de rol van Chief Product Officer op zich neemt.

Stephan Vinkenborg is al meer dan 20 jaar werkzaam binnen het vakgebied van IT en software architectuur en brengt dan ook een schat aan ervaring met zich mee. Hiervoor is hij bijna 4 jaar werkzaam geweest als CTO bij online bank Knab wat volgde op zijn rol als head of software engineering bij Travix International. Daarvoor werkte hij als (senior) software developer en architect bij onder meer ENAI en Linx Crossmedia.

StudeerSnel.nl haalde recent een grote investing van 50 miljoen dollar op en wil hiermee de wereldwijde uitrol van het EdTech platform versnellen.

Stephan ziet ernaar uit om hier een rol in te spelen: “Dit is een fantastisch moment om bij zo’n geweldig team te komen. Ik kijk ernaar uit om dit bedrijf verder te helpen groeien!” Ook medeoprichter en CEO Marnix Broer is blij met Stephan’s keuze voor StudeerSnel: “Met zijn ruime ervaring binnen development en engineering is de verdere groei van ons EdTech platform gegarandeerd. Wij heten hem dan ook van harte welkom in onze familie.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over StudeerSnel
Onze missie is om iedereen te laten excelleren in hun studies door de beste hulpmiddelen ter beschikking te stellen, waarmee zij efficiënter kunnen studeren. Opgericht door vier studenten, om studiedocumenten uit te wisselen en samen te streven naar betere cijfers. Miljoenen studiedocumenten zijn inmiddels door studenten gedeeld en toegankelijk voor iedereen in de wereld.
Meer over StudeerSnel
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.