Tech. Business. Accelerate - Nieuwe IT-beurs TBX vult het gat van Infosecurity.nl

Digitale transformatie staat centraal tijdens TBX op 3 en 4 november in de Jaarbeurs

| Jaarbeurs | 2 min | 06 juli 2021 13:22
Copyright: Jaarbeurs
Op 3 en 4 november 2021 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van de meest complete IT-beurs van Nederland plaats: TBX. Het tweedaagse hybride evenement biedt bezoekers zowel live als online toegang tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT, inspiratiesessies en uitgebreide netwerkmogelijkheden. TBX is hiermee de langverwachte opvolger van de IT-vakbeurs en grote publiekstrekker Infosecurity.nl, Data & Cloud expo. Het evenement is gratis toegankelijk.

De ontwikkelingen op het gebied van IT gaan razendsnel, en hebben groot effect op zowel marktposities als bedrijfsvoering. Jaarbeurs biedt met TBX - Tech.Business.Accelerate - een compleet programma voor professionals met zowel aandacht voor actuele business vraagstukken als concrete IT-oplossingen.

Carolien van den Steen van Ommeren, Concept Developer Jaarbeurs, vult aan: “Technologische en digitale ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. De rol van IT in bedrijven en organisaties wordt daardoor ook steeds belangrijker, zowel op het gebied van marktpositie als overall bedrijfsvoering. TBX is de plek waar de laatste trends en technologie, maar vooral ook de koplopers in de branche bij elkaar komen om de volgende stappen te zetten voor zakelijk succes”.

Trends en inspiratie

Door COVID-19 is en blijft thuiswerken aan de orde van de dag. Dit heeft voor veel bedrijven de digitale transformatie versneld en zorgt bovendien voor meer en nieuwe cybersecurity-dreigingen. Tijdens het evenement staan daarom de volgende thema’s centraal in de vorm van keynotes en inspirerende sessies:
  • Digital Transformation & Innovation
  • Cyber Resilience Strategy & Awareness
  • Sustainable Tech
  • Future of Work
  • Customer Experience
Op het TBX Inspiratieplein worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van IT, en kunnen er bevlogen debatten en live demonstraties worden gevolgd, is er horeca en komen snelgroeiende en veelbelovende start-ups aan het woord. Bezoekers kunnen zich bovendien tegen aanvullende betaling inschrijven voor verschillende masterclasses.

Kijk voor meer informatie over het programma, deelnemende bedrijven en sprekers op TBXevent.nl of volg TBX via LinkedIn.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over TBX 2021

Met de juiste IT oplossingen los je jouw business vraagstukken op én versnel je de digitale transformatie binnen jouw organisatie.

Tech, Business, Accelerate.

TBX is het grootste IT event van Nederland op 3 en 4 november 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht. Zowel live als online.
Meer over TBX 2021

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.