Waar SuperWide en topprestaties elkaar ontmoeten

De nieuwe Philips 498P9Z Monitor

| MMD | 3 min | 07 juli 2021 10:24
Afbeelding: De nieuwe Philips 498P9Z Monitor | Copyright: MMD
Professionals moeten effectief de dagelijkse taken kunnen uitvoeren om bij te blijven in de snelle werkomgeving van vandaag de dag – en een functionele monitor is daarvoor essentieel. Om aan de behoeftes te kunnen voldoen van financieel adviseurs, grafisch ontwerpers, architecten, programmeurs en elke andere gebruiker die denkt een groter scherm nodig te hebben voor een beter overzicht van alle applicaties is het allernieuwste 32:9 49-inch (48.8"/124 cm diag.) Philips 498P9Z display er nu om jou te ondersteunen. Deze prijswinnende monitor beschikt onder andere over een hoge kwaliteit VA-gebogen beeldscherm, een 165 Hz refresh rate en een Adaptive-Sync voor een comfortabel gebruik gedurende de dag voor zowel werk als entertainment.

Verbreed je horizon

Dit 32:9 SuperWide 49-inch scherm, met een resolutie van 5120 x 1440, is ontworpen om een setup van meerdere schermen te vervangen, zodat je een écht breed scherm hebt. Het voelt alsof je twee 27-inch 16:9 QuadHD beeldschermen naast elkaar hebt staan. Elke professional zal verbaasd zijn door de extra ruimte op het scherm wanneer je upgrade naar een 49-inch monitor: spreadsheets zijn volledig zichtbaar terwijl videomakers en programmeurs hun previews en tijdlijn tegelijkertijd kunnen zien. De 1800r curve van het scherm biedt een meeslepende en comfortabele ervaring, dat doet denken aan een natuurlijk gezichtsveld zonder felle schittering of vervorming. Zowel architecten, grafisch ontwerpers, videomakers, programmeurs als diegene werkzaam in de financiële sector hebben de ruimte nodig om meerdere applicaties tegelijkertijd te gebruiken, om zo hun creativiteit te ondersteunen en hun productiviteit te accelereren–al zal dit scherm indruk maken op elke gebruiker.

Topklasse visuals zijn comfortabel voor het oog

VESA-gecertificeerd DisplayHDR 400 levert een significante verbetering ten opzichte van normale SDR-beeldschermen, door de fantastische helderheid, contrast en kleuren. Het uitgebreide pallet van rijke nieuwe kleuren is prachtig om te zien, terwijl de 165Hz refresh rate en Adaptive-Sync technologie een moeiteloos vloeiende actie produceren. Alle visuele content op het scherm is verbeterd en wordt op de beste manier geleverd, terwijl de monitor ook gemakkelijk casual game sessies ondersteund.

Doordat de monitor gemaakt is voor professionals en hoogfrequente gebruikers is de visualisatie comfortabel voor het oog. Met een anti-schittering en lage monitor reflectie zijn de beelden glashelder met pure kleuren en excellente helderheid. Technologieën met zorg voor het oog, zoals FlickerFree-technologie, de EasyRead-modus en de LowBlue-modus werken samen voor een comfortabelere kijkervaring, door schadelijke blauw licht emissies te filteren en ruis door schittering te verminderen.

Ontworpen voor multitasking

Zoveel ruimte is ideaal voor multitasking. De ratio en grootte van het beeldscherm zorgt ervoor dat gebruikers meerdere applicaties en documenten tegelijk kunnen openen, zonder zich druk te hoeven maken over losse documenten: chats, e-mails, video’s en datasheets hebben allemaal een plek op deze 49-inch monitor. Maar voor de meest extreme opstellingen en multitasking is er ook de met MultiView-technologie ingebouwde KVM-schakelaar. De MultiView-technologie zorgt ervoor dat meerdere apparaten tegelijk gebruikt kunnen worden, zoals een pc en een notebook, terwijl door de MultiClient Integrated KVM-schakelaar de gebruikers de mogelijkheid hebben om twee losse pc’s te besturen met één monitor-keyboard-muis set-up, makkelijk wisselend tussen de ingangen. Voor een comfortabel en makkelijk gebruik heeft dit model een breed scala aan connectiviteitopties, met een slim kabelmanagementsysteem om werkplekken schoon en overzichtelijk te houden. Bedrijven kunnen ervan profiteren wanneer ze werknemers een enkel groot scherm met dezelfde features aanbieden op werkplekken ingericht voor samenwerkingen.

De Philips 498P9Z Monitor is verkrijgbaar vanaf augustus 2021 voor een adviesprijs van €1.149,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.