ilionx behaalt Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics

| Ilionx | 2 min | 07 juli 2021 10:40
Copyright: Ilionx
IT-dienstverlener ilionx kondigt vandaag aan dat zij de Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics status heeft behaald. De certificering bevestigt de kennis en ervaring van ilionx wat betreft het leveren van op maat gemaakte Azure Analytics oplossingen volgens de best practices van Microsoft.

Alleen Microsoft-partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en het opleiden van personeel komen in aanmerking voor Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics. Ook is het een vereiste om een onafhankelijk uitgevoerde audit van de Azure Analytics dienstverlening te doorstaan.

Steeds meer bedrijven zien de waarde van effectieve data- en analytics-strategieën, maar hebben moeite om deze te implementeren. Partners met bewezen ervaring in het leveren van op maat gemaakte Analytics-oplossingen met Microsoft Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks versterken zodoende hun marktpositie.

Deze partners zijn in staat om klanten te helpen bij een betere integratie van schaalbare Analytics platforms, zodat zij snel inzichten kunnen verkrijgen uit alle data in Data Warehouses en Big Data systemen.

Jan Veltman, CEO bij ilionx: “Als jarenlange Gold en Silver gecertificeerde Microsoft-partner, zijn we enorm trots om nu ook de Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics toegekend te krijgen. Met deze bijzondere mijlpaal positioneren we ons als een van de belangrijkste Microsoft-partners in Nederland. Hiermee verzekeren we onze klanten dat we voldoen aan de hoogste normen voor de Azure Analytics-dienstverlening en kennis op het vlak van Azure Synapse-diensten. Met de geavanceerde specialisatie zetten we de volgende stap in de strategische samenwerking met Microsoft Nederland op het vlak van gezamenlijke klantenondersteuning, programma’s en salessamenwerking in het Microsoft-themagebied Data & AI.”

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief bij Microsoft voegt hieraan toe: "De Microsoft Azure Advanced Specialization Analytics benadrukt de partners die gezien kunnen worden als het meest capabel wat betreft het bouwen van transformatieve en veilige analytics-oplossingen op Azure. ilionx heeft duidelijk laten zien dat ze zowel over de vaardigheden als de ervaring beschikken om hun klanten te ondersteunen in het benutten van de kracht van inzicht. Daarmee kunnen ze deze bedrijven helpen om op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier te transformeren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ilionx
ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van onder andere artificial intelligence, management consultancy, business analytics, cloud, mobile, security en professional services. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven.
Meer over Ilionx
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.