PowerVision lanceert de S1 Gimbal

Bij Bol.com, Belsimpel, Kamera Express en Amazon

| PowerVision | 2 min | 08 juli 2021 10:45
Copyright: PowerVision
Technologiegigant PowerVision heeft de S1 Gimbal aangekondigd: de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld. Met de S1 Gimbal kan iedereen, van reizigers tot sporters en van vloggers tot freerunners, op een eenvoudige manier professionele content schieten. Ondanks het broekzakformaat van de PowerVision S1, zit deze Gimbal boordevol functionaliteiten, waaronder een pasvorm voor vrijwel iedere gangbare smartphone, een ingebouwde powerbank om de smartphone draadloos op te kunnen laden, gezichtsherkenning om het onderwerp te blijven volgen en een beeldstabilisator. De S1 Gimbal was een groot succes op het crowdfunding platform IndieGoGo en wordt in de derde week van juli verwacht in de Benelux.

De S1 Gimbal is de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld, weegt slechts 300 gram en kan worden opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert trillingen en bewegingen voor professionele, vloeiende beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is. De PowerVision S1 functioneert als een draadloze powerbank met 10W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, is de PowerVision het ideale hulpje voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

Adviesprijs en beschikbaarheid

De S1 Gimbal is vanaf de derde week van juli verkrijgbaar in Nederland en België bij o.a. Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en via de website van PowerVision. De adviesprijs start bij € 190,- voor de explorer kit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over PowerVision
De PowerVision Group is opgericht in 2009 en is een bedrijf met een duidelijke missie om de toekomst te innoveren met als doel de wereld te veranderen door middel van innovatieve kunstmatige intelligentie. De kern van het bedrijf is een bedrijfscultuur die prat gaat op continu leren, innovatie en technologische uitmuntendheid. PowerVision is het enige bedrijf ter wereld dat lucht-, wateroppervlak- en onderwaterdrones produceert.
Meer over PowerVision
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.