ABBYY kondigt samenwerking aan met First Consulting

First Consulting gaat ABBYY's oplossingen distribueren om de groeiende vraag in Nederland tegemoet te komen

| ABBYY | 2 min | 8 juli 2021 11:15
Copyright: ABBYY
ABBYY, een Digital Intelligence bedrijf, kondigt een samenwerking aan met First Consulting. First Consulting is een Pan-Europese consultancyorganisatie die met een team van gedreven consultants operationele prestaties van haar klanten verbetert door strategie te vertalen naar innovatieve oplossingen. Het adviesbureau is actief in verschillende sectoren en werkt met een breed scala aan klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië, zoals Philips, Vodafone, Heineken en vele anderen. Via deze samenwerking zal First Consulting alle Content Intelligence en Process Intelligence oplossingen van ABBYY, waaronder Vantage en Timeline, distribueren aan haar klanten in Nederland.

Volgens European Intelligent Process Automation Software Forecast, 2020-2024 van IDC zullen de inkomsten uit intelligente procesautomatisering in de Benelux in 2019-2024 met 16,7% stijgen tot 737 miljoen dollar. Om aan deze stijgende vraag te voldoen, bundelen First Consulting en ABBYY hun krachten.

"First Consulting en ABBY delen dezelfde doelstellingen - bedrijven helpen efficiënter te werken met behulp van de beste intelligente automatiseringsoplossingen in hun klasse. Door de technologieën van ABBYY te combineren met onze RPA-diensten, kunnen we meer waarde creëren voor onze klanten", zegt Maarten Nelissen, Senior Principal en Chapter lead RPA bij First Consulting.

"Er is op de Nederlandse markt een sterk stijgende vraag naar ondersteuning bij het verbeteren van processen en het verkrijgen van meer toegang tot gegevens die in documenten zijn opgesloten. First Consulting staat hoog aangeschreven voor het leveren van meetbare en duurzame resultaten bij dergelijke uitdagingen. Ons Digital Intelligence-platform past uitstekend bij hun aanbod en we kijken ernaar uit om samen te werken," aldus Robert Bien, Head of Sales, Benelux & Nordics bij ABBYY.

ABBYY levert het meest geavanceerde Digital Intelligence-platform in de branche. Bedrijven gebruiken het om hun digitale transformaties te versnellen en hun bestaande intelligente automatiseringsplatforms aan te vullen, zoals RPA, BPM, ERP, ECM, EHR en andere. Het Digital Intelligence-platform biedt bedrijven volledige toegang tot en inzicht in hun bedrijfsprocessen en de content die deze processen voedt, zodat ze het traject van hun klanten kunnen verbeteren en operationele uitmuntendheid kunnen bereiken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ABBYY
ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.