Exact verbetert gebruikerservaring scan- en herkenfunctie met overname go2UBL

Exact speelt nog beter in op de behoefte van klanten om gescande documenten te verwerken in Exact Online en in andere producten uit het portfolio

| Exact | 2 min | 08 juli 2021 11:24
Copyright: Exact
Exact heeft go2UBL overgenomen om klanten te ondersteunen bij het verder digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Go2UBL is een softwareleverancier gespecialiseerd in het omzetten van gescande documenten in Universal Business Language (UBL)-formaat, dat gebruikt kan worden in boekhoudprogramma's. Door de go2UBL-software in de oplossingen in te bedden, speelt Exact nog beter in op de behoefte van klanten om gescande documenten te verwerken in Exact Online en in andere producten uit het portfolio.

Met deze overname verbetert Exact de Scan & Herken functionaliteit. Dit is een belangrijk onderdeel in de kernstrategie van Exact, waarbij wordt ingezet op het overbodig maken van repeterende en manuele boekhoudkundige taken: No hands Accounting. Met go2UBL worden facturen gescand, herkend en automatisch toegewezen door de robot. Klanten leveren hun papierwerk digitaal aan, dat vervolgens automatisch wordt verwerkt in de boekhouding en orderadministratie. Hierdoor bespaart de klant tijd terwijl de administratie correct, volledig en op tijd wordt uitgevoerd.

Paul Ramakers, CEO van Exact: "We zijn erg blij dat we aan de slag kunnen gaan met go2UBL. Met deze overname verbetert Exact de gebruikerservaring van onze oplossingen. We blijven investeren in onze software door middel van innovatie en implementatie van de nieuwste technologie."

Joep Hoeks, Chief Product Officer (CPO) bij Exact: "Met de expertise van go2UBL kunnen we de juistheid en volledigheid van de Scan & Herken-functionaliteit verder optimaliseren. Go2UBL gebruikt intern ontwikkelde workflowsoftware om het proces uit te voeren. Deze functionaliteit wordt ook aangeboden via de mobiele applicatie."

"Vandaag is een mijlpaal voor ons, met het feit dat Exact onze software integreert in zijn oplossingen. We zijn heel trots dat Exact voor go2UBL heeft gekozen", zegt Rob Tolstra, CEO van go2UBL. "In de 25 jaar dat ik actief ben, is Exact altijd onderdeel van mijn werk geweest. Vanuit go2UBL hebben we geïnvesteerd in het continu verbeteren van onze oplossing ten behoeve van de juistheid en volledigheid van de herkenning. We kijken ernaar uit om hier samen met onze nieuwe collega's van Exact verder aan te werken."

De voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.