Talpa Network zoekt gouden podcastidee voor ‘The Cast’

Hét initiatief waardoor creatieve makers met een ijzersterk podcast-idee kans maken op een groot podium

| Talpa Network | 2 min | 8 juli 2021 15:21
Copyright: Talpa Network
Vandaag lanceert Talpa Network ‘The Cast’, hét initiatief waardoor creatieve makers met een ijzersterk podcast-idee kans maken op een groot podium. Van technologie en lifestyle, tot comedy en fictie, alle onderwerpen zijn welkom. De beste ideeën worden met behulp van de juiste middelen en kennis uitgewerkt tot hoogwaardige podcastproducties, met een bereik in heel Nederland. Opgeven voor ‘The Cast’ kan vanaf vandaag via talpanetwork.com/thecast.

Op dit moment zijn podcasts niet meer weg te denken uit het medialandschap. Daarom biedt Talpa Network zowel jong talent als ervaren verhalenmakers de kans om hun podcast-idee groots uit te werken en te lanceren. Deelnemers met de meest spraakmakende inzendingen krijgen een mooi budget en worden in ‘The Cast’ begeleid door de beste content- en productieprofessionals van Nederland. Ook krijgt het bereik van hun podcast een enorme boost door de marketingkracht van Talpa Network en distributie via audioplatform JUKE naar grote podcast-platformen zoals Spotify.

Marc Adriani, Directeur Audio: “Als Talpa Network willen we investeren in Nederlandse creativiteit. Daarnaast zien we dat er steeds meer naar podcasts wordt geluisterd. Daarom zetten we onze deuren nu wagenwijd open voor het gouden podcastidee. Voor makers kost de productie van een kwalitatieve podcast soms maanden tijd. Met ‘The Cast’ willen we die makers een kickstart bieden, wat voor ons als bedrijf tegelijkertijd een mooie ervaring is.”

De deskundige jury van ‘The Cast’ bestaat uit:
  • Marc Adriani, Directeur Audio
  • Yeliz Cicek, Hoofdredacteur LINDA.meiden en Podcastmaker
  • Marc Veeningen, Hoofdredacteur Hart van Nederland
  • Michiel Moerdijk, Hoofdredacteur Shownieuws
  • Patrick Goldsteen, Director Digital Product & Growth JUKE
  • Jenny Bakker, Head of Production het Bureau
  • Harry Bruinis, Director Central Marketing
  • Roshan Tewarie, Brand- & Contentmanager Talpa Social
  • Bas Menting, DJ 538 en Podcastmaker
  • Jort Koopman, Commercieel Manager Digital Solutions
Podcast-ideeën die gehoord moeten worden kunnen van 8 juli tot 31 augustus 2021 ingestuurd worden via www.talpanetwork.com/thecast. Na 31 augustus beoordeelt de jury de inzendingen op creativiteit en potentie. Alleen de makers met de beste ideeën gaan dit najaar samen met Talpa Network aan de slag om van hun idee een goed verhaal te maken.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Talpa Network
Talpa Network is de onderneming waarbinnen John de Mol zijn (multi)media-activiteiten heeft ondergebracht. Talpa Network bestaat uit de onderdelen Events, TV (o.m. SBS6, Net5, Veronica en SBS9), Radio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica en Radio 10), Social (o.m. Social1nfluencers, StukTV en New Wave), Digital (o.m. KIJK, JUKE en VoetbalTV), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Talpa Gaming. Ook het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) maakt deel uit van het concern. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau en Technology. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.
Meer over Talpa Network
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.