Quanza behaalt zowel Elite als Support Services Partner status bij Juniper Networks

| Quanza | 2 min | 06 februari 2020 9:40
Copyright: Quanza
Quanza, leverancier van premium infrastructuur services voor de meest innovatieve organisaties van Nederland, heeft recent de Elite en Support Services partner statussen behaald bij Juniper Networks, een leider in veilige en AI-driven netwerken. Menig service provider en enterprise netwerk is gebouwd op basis van Juniper hardware en het bedrijf zet de toon als het gaat om intelligente, zelfsturende netwerkoplossingen.

Quanza heeft een aantal Juniper gecertificeerde technische experts in huis, ook wel ‘Ingenuous Champions’ genoemd, die de oplossingen van Juniper van binnen en van buiten kennen. Iedere partner van Juniper die de Elite status wil bereiken moet een specifiek aantal engineers in dienst hebben die dit certificaat hebben behaald. In Nederland zijn dat er maar weinig. Vanwege hun technische expertise maken deze engineers ook deel uit van het productontwikkelingsproces van Juniper.  

Multivendor expertise

Quanza’s oprichter en eigenaar Frans ter Borg is trots op het behalen van de Elite Partner status. “De Elite Partner status biedt onze klanten een aantal interessante voordelen. Quanza is in staat om legacy omgevingen naar op Juniper gebaseerde infrastructuren te migreren – bedrijfskritische netwerkoplossingen waarbij de expertise die met de Elite Partner status gepaard gaat hard nodig is."  

Support partner

Naast de Elite Partner status, heeft Quanza meteen ook de Support Services Partner status bij Juniper Networks behaald. Quanza zal daarmee 24x7 een deel van de onderhoudsdiensten die Juniper op haar oplossingen biedt voor zijn rekening nemen om daarmee de eigenaren van geavanceerde infrastructuren volledig te ontzorgen.

Vanuit een eigen 24x7 bemand Network Operations Center (NOC) biedt Quanza al sinds jaar en dag monitoring en beheer op de IT-infrastructuur van klanten. Zodoende was Quanza al goed voorgesorteerd om deze onderhoudsdiensten namens Juniper uit te voeren. Het behalen van deze status was dan ook een logische stap. Ter Borg: “Het voordeel voor Juniper klanten is dat ze direct toegang hebben tot onze experts. We merken daarbij dat men het vaak toch prettiger vindt om een Nederlandstalige expert aan de lijn te krijgen dan een support engineer aan de andere kant van de wereld.”

“Met het behalen van het Juniper Networks Elite Partner level bevestigt Quanza dat het voldoet aan de stringente kennis-vereisten om organisaties op een goede manier te begeleiden en te adviseren over het gehele Juniper Networks portfolio", aldus Steven Blees, Partner Director Benelux & Nordics van Juniper Networks. “Juniper Networks is dan ook zeer verheugd om Quanza op te tekenen als Juniper Networks Elite Partner”.
 
Naast het Juniper Networks portfolio investesteert Quanza in de AI-driven WLAN oplossingen van Mist Systems, een bedrijf van Juniper Networks, waardoor Quanza ook innovatie en continuïteit kan bieden met hun diensten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Quanza
Quanza levert managed services om de operations van netwerken, datacenters en cloud infrastructuren volledig uit handen te nemen. Dit gaat dan om services als infrastructure management, service desk / 24x7-NOC, security en customer delivery processen. Quanza is partner van publieke en interne “Service Providers”, zoals hosters, cloud en network operators, SAAS-providers en datacenters.
Meer over Quanza
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.