Liber Dock nieuwe kennispartner van Dutch Cloud Community

Linda Brouwer, Senior Counsel bij Liber Dock, zal haar kennis en ervaring inbrengen in een te formeren HR werkgroep

| Dutch Cloud Community | 1 min | 8 juli 2021 16:18
Copyright: Liber Dock
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Liber Dock, een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van (corporate) arbeidsrecht en pensioen, zich aansluit als kennispartner. Linda Brouwer, Senior Counsel bij Liber Dock, zal haar kennis en ervaring inbrengen in een te formeren HR werkgroep binnen het netwerk van Dutch Cloud Community.

In de ontwikkeling van een netwerk als de Dutch Cloud Community is het belangrijk om op de verschillende disciplines goed onderling contact en kennisuitwisseling te hebben. Zo zijn er al voor verschillende disciplines werkgroepen en samenwerkingen opgezet. Met een HR-team is Dutch Cloud Community in staat om arbeids-(recht)vraagstukken niet alleen sneller te signaleren maar ook meer sector breed aan nieuwe oplossingen en inzichten te werken.

Linda Brouwer, Advocaat/Senior Counsel Liber Dock: “Kennisdeling is een vast onderdeel van het Liber Dock business concept en de samenwerking met Dutch Cloud Community past perfect bij ons profiel. Ik kijk er zéér naar uit ervaringen vanuit HR-professionals te horen en vanuit verschillende invalshoeken in deze werkgroep oplossingen of de beste aanpak in de praktijk te bespreken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dutch Cloud Community
Dutch Cloud Community is de brancheorganisatie voor de hosting, cloud, VOIP en MSP service providers actief op de Nederlandse markt. Dutch Cloud Community is in 2021 geboren uit de fusie van ISPConnect en DHPA, de twee brancheorganisaties van de sector. Wij zijn een alliantie van meer dan honderd prominente bedrijven die de digitale infrastructuursector vertegenwoordigen. Onze missie is het scheppen van de randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet.
Meer over Dutch Cloud Community
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.