Simon Sinek, TED-ster en bestseller-auteur is keynote spreker op Mendix World

Sinek brengt unieke mix van kennis en inzichten voor motivatie naar ‘s werelds grootste low-code conferentie

| Mendix | 3 min | 8 juli 2021 16:24
Afbeelding: Simon Sinek
  • Sinek brengt unieke mix van kennis en inzichten voor motivatie naar ‘s werelds grootste low-code conferentie
  • De inzichten van Sinek over het bouwen van teams en leiderschap zijn een inspiratie voor alle typen ‘makers’ die oplossingen creëren die inspelen op de dringende behoefte aan digitalisering
  • De driedaagse virtuele conferentie gaat op 7 september van start, registratie is gratis
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in low-code applicatieontwikkeling, kondigt aan dat Simon Sinek, bestseller-auteur en business consultant, keynote spreker is tijdens Mendix World 2021, het grootste low-code event van het jaar. De inzichten van Sinek als internationaal erkend spreker en schrijver van boeken over inspiratie, zakendoen en ondernemerschap, voegt nog meer diepgang toe aan het thema van de conferentie: ‘Makers Assemble’.
Sinek deelt boeiende inzichten voor leiders die uitzonderlijke teams willen bouwen en behouden. In een zakelijke omgeving die wordt gekenmerkt door disruptie en continue verandering, staat Sinek met zijn unieke benadering bekend om het inspireren van organisaties en professionals om succesvol te zijn. Daarvoor worden oneindige iteratieve verbeteringen en grote betrokkenheid boven de minder duurzame en eindige maatstaven voor winnen en verliezen gesteld
Naast zijn TEDx Talk, ‘How great leaders inspire action’, met meer dan 55 miljoen views de op één na populairste TED-talk ooit, heeft Sinek gesproken op de Global Compact Leadership Summit van de VN en zijn ideeën gepresenteerd aan verschillende Amerikaanse overheidsorganisaties. Sinek adviseerde al menige wereldwijde organisatie zoals Ernst & Young, JetBlue Airways, de Wall Street Journal en Walt Disney Co. Zijn meest recente bestseller is The Infinite Game. Hierbij worden lezers geïnformeerd over hoe zij succesvol kunnen zijn in een zakelijke omgeving die wordt gekenmerkt door grote disruptie, onduidelijke regels en voortdurende verandering.

Twee visionairs, één discussie, talloze ideeën

Op donderdag 9 september gaat Sinek tijdens Mendix World in gesprek met Johan den Haan, chief technology officer bij Mendix. Den Haan heeft vanaf de start bij Mendix het R&D team geleid bij het bouwen van het cloud-native, modelgedreven platform voor software-ontwikkeling. Analisten en experts hebben Mendix inmiddels benoemd tot visionair leider in enterprise low-code ontwikkeling.
"Inspiratie, uitvoering en toestemming om snel te falen en te herhalen zijn essentiële ingrediënten die zorgen voor succesvolle applicaties", zegt den Haan. “Sineks diepgaande kennis van speltheorie en zijn karakterisering van ‘infinite games’ zijn relevant voor allerlei soorten ‘makers’ en strategen, vooral in een snel evoluerend gebied als low-code. Vanaf de start van Mendix wilden we een ??duurzaam platform creëren dat de manier waarop software wordt gebouwd en gebruikt verandert. Het is een langetermijnvisie die goed aansluit bij het idee van een ‘infinite game’, waar de innovatie nooit eindigt. Ik kijk uit naar een levendige discussie met Simon die ongetwijfeld inspirerend zal zijn voor onze hele community.”

Over Mendix World

Mendix World 2021 belooft de grootste wereldwijde bijeenkomst te worden van low-code experts, technologiepioniers, zakelijk leiders, analisten en software-ontwikkelaars. Zij delen ervaringen op het gebied van digitalisering met low-code software-ontwikkeling. Duizenden deelnemers die geïnteresseerd zijn in verschillende digitale oplossingen in diverse branches kunnen kiezen tussen live Q&A's, leertrajecten, demo’s en kleinschalige groepsbijeenkomsten van solution architects, bedrijfsstrategen en IT-experts.

Schrijf je in voor Mendix World

Door je vroeg in te schrijven blijf je continu op de hoogte van nieuwe sprekers en ander belangrijk nieuws over de conferentie. Kijk hier voor meer informatie en registratie voor Mendix World.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mendix
Mendix, onderdeel van Siemens en wereldleider in no-code/low-code applicatie-ontwikkeling, transformeert de manier waarop applicaties in digitale organisaties worden gebouwd. Met het Mendix-platform kunnen bedrijven met meer professionals applicaties ontwikkelen en daarmee de bottleneck van software-ontwikkeling wegnemen (Make with More), slimme apps bouwen met een rijke, slimme. contextuele en proactieve gebruikservaring (Make it Smart) en systemen moderniseren en meer applicaties bouwen die groei faciliteren (Make it Scale). Het Mendix-platform is gebouwd om intensieve samenwerking tussen IT en business teams mogelijk te maken en applicatie-ontwikkeling te versnellen waarbij tegelijkertijd de veiligheid, kwaliteit en governance wordt gegarandeerd. Kortom om organisaties te helpen de stap te maken naar de digitale toekomst.
Meer over Mendix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.