Conclusion gooit voor zesde jaar op rij hoge ogen bij Giarte IT Xperience Monitor 2021

Conclusion nam deel aan de dienstcategorieën Managed Services en Software Services

| Conclusion | 2 min | 9 juli 2021 9:02
IT-dienstverlener Conclusion heeft voor het zesde jaar op rij over de gehele linie hoge scores behaald in de Giarte IT Xperience Monitor 2021. Conclusion nam deel aan de dienstcategorieën Managed Services en Software Services. Deze werden beoordeeld met respectievelijk een 8,2 en een 8,0.

Top 5-scores in dienstverlening

De beoordelingen zijn afkomstig van een omvangrijke groep van 59 klanten, die een breed palet van diensten afnemen: van cloudtransformaties, enterprise applicaties en dataplatforms tot low code-ontwikkeling en change management. Binnen de diensten van Managed Services behaalde Conclusion top 5-scores op het gebied van werkpleksupport, werkplekmanagement en systeemintegratie. Juist het thema ‘online werkplekken’ lag het afgelopen jaar onder een vergrootglas, vanwege de enorme toename van het thuiswerken.

Bovengemiddeld competent en klantgericht

Wat betreft competenties en klantgerichtheid scoort Conclusion met scores van een 82 en een 80 bovengemiddeld. Conclusion wordt, net als vorig jaar, gezien als een zeer betrouwbare en bekwame IT-dienstverlener. In de nieuwste categorie – de Customer Delight Score, die bestaat uit aanbeveling, vertrouwen en verwachtingen – stijgt Conclusion met een score van 81 ook boven het marktgemiddelde uit. De beoordelingen zijn afkomstig van een omvangrijke groep van 59 klanten, op een breed palet van diensten.

Engbert Verkoren, CEO van Conclusion: “We zijn trots en dankbaar dat zo’n grote en diverse groep klanten onze dienstverlening wederom zo hoog waardeert en positief beoordeelt. In veel gevallen dragen we verantwoordelijkheid voor de meest kritische processen van onze klanten. Ondertussen doen we er alles aan om deze koppositie te behouden. Door onszelf continu te verbeteren en opnieuw uit te vinden, positioneren we ons steeds sterker als autoriteit in het waarmaken van samenhangende dienstverlening voor de nog complexere en bedrijfskritische businessvraagstukken. Dit is een belangrijke kwaliteit en tevens een aanvulling op onze sterke posities op de afzonderlijke vakgebieden. Hiermee beogen we de komende jaren de voorkeurspositie van duurzame partner voor de strategische ambities van onze klanten te behouden. Ik ben ontzettend trots op alle collega’s die zich dag in dag uit inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Zonder al deze gedreven mensen was dit niet mogelijk geweest.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.