Philips en Cognizant werken samen aan digitale zorgoplossingen voor leveranciers, onderzoekers en patiënten

Zorginstanties en farmaceutische bedrijven in staat stellen om patiëntenzorg te verbeteren en klinische experimenten te versnellen

| Cognizant | 2 min | 9 juli 2021 12:19
Copyright: Cognizant
Philips en Cognizant gaan samenwerken om end-to-end digitale zorgoplossingen te leveren. Het moet zorginstanties en farmaceutische bedrijven in staat stellen om patiëntenzorg te verbeteren en klinische experimenten te versnellen. De strategische samenwerking brengt Philips HealthSuite, een cloudgebaseerd platform, en de expertise van Cognizant op het gebied van digital engineering samen. Hierdoor kunnen op maat gemaakte zorgoplossingen geleverd en onderhouden worden. Daarnaast biedt het geavanceerde connectiviteit en maakt de oplossing gebruik van big data om bruikbare inzichten te verkrijgen.

Philips HealthSuite, gebouwd op Amazon Web Services, is een geïntegreerde, modulaire set van toepassingen die gebaseerd is op zorgnormen en -standaarden, en ondersteunt de ontwikkeling van digitale gezondheidsproposities. Het platform slaat belangrijke zorgdata veilig op en biedt zowel geavanceerde data-analyse als AI-mogelijkheden, terwijl het tegelijkertijd interoperabiliteit, connectiviteit en compliance biedt. Er zijn tegenwoordig meer dan honderd soorten medische systemen geïntegreerd in HealthSuite, met ruim 145 miljard klinische afbeeldingen die veilig zijn gearchiveerd op het cloudplatform.

Cognizant gaat klant specifieke applicaties bouwen, implementeren en beheren op Philips HealthSuite. De aanpasbare en schaalbare oplossingen integreren geavanceerde data-analyses, waardoor zowel de patiënt- als arts-beleving wordt verbeterd, omdat relevante data bij de juiste ontvanger terecht komt.

Zorgleveranciers kunnen met deze oplossingen hun patiënten buiten de traditionele zorgomgeving monitoren. Bovendien blijven patiënten beter op de hoogte van hun eigen gezondheid. Fabrikanten van farmaceutische producten en medische apparaten verkrijgen daarnaast – via geavanceerde analyses – bruikbare inzichten, waardoor zij beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over klinische ontwikkelingen en snel nieuwe oplossingen voor patiënten kunnen ontwikkelen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een van 's werelds grootste professionele dienstverleners. De organisatie helpt klanten hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
Meer over Cognizant
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.