CloudGuard for Cloud Native Security

Organisaties profiteren van verbeterde security en zichtbaarheid in hun cloudinfrastructuur, terwijl compliance overeind blijft

| Check Point | 2 min | 12 juli 2021 12:20
Copyright: Check Point
Check Point Software Technologies Ltd., leverancier van cybersecurity-oplossingen, kondigt aan dat het zijn multi-cloudsupport uitbreidt door Alibaba Cloud, de digitale intelligence en technologische backbone van Alibaba Group, marktleider in cloud computing en AI, te integreren met Check Point CloudGuard. Klanten van Alibaba Cloud profiteren daarmee van verbeterde cloudnetwerkbeveiliging en posture management, terwijl andere organisaties de mogelijkheid hebben om Alibaba Cloud te gebruiken binnen hun multi-cloudomgevingen.

Volgens Gartner hanteert 81 procent van de organisaties een multi-cloudstrategie, zodat ze de vrijheid hebben om voor ieder proces de best mogelijke cloud te gebruiken. Bij het streven naar maximale beveiliging van een dergelijke omgeving, hebben organisaties zichtbaarheid en beheergemak nodig.

Door de integratie profiteren organisaties van geavanceerde beveiliging en zichtbaarheid in hun gehele cloudinfrastructuur, inclusief activa en workloads, terwijl ze altijd hun compliance behouden. Zij hebben nu de mogelijkheid om geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, waaronder firewall, Intrusion Prevention System (IPS), applicatiebeheer, IPsec VPN, antivirus, bedreigingspreventie, antibot en meer te implementeren.

Daarnaast krijgen ze inzicht in hun complete cloudinfrastructuur met een volledig uniforme, geïntegreerde cloud-native oplossing. Verder kunnen organisaties hun compliance instellen met complete en kant-en-klare compliance en governance-regelsets, en deze eenvoudig aanpassen met de GSL-builder (Governance Specification Language) van Check Point.

Check Point CloudGuard Posture Management stelt organisaties in staat hun cloud security op verschillende platformen, waaronder Alibaba Cloud, te visualiseren en te beheren, en verkeerde configuraties te detecteren en te verhelpen. Check Point breidt ook zijn bestaande Check Point CloudGuard Network Security-mogelijkheden uit, zodat Alibaba Cloud ook beschikt over geavanceerde dreigingspreventie.

"We zijn verheugd dat Check Point Software zijn cloudondersteuning heeft uitgebreid met deze integratie", zegt Hong Choing, hoofd van Global ISV Ecosystem and Strategic Alliances bij Alibaba Cloud Intelligence. “De samenwerking komt ten goede aan onze klanten die op zoek zijn naar bescherming voor hun volledige cloudinfrastructuur, inclusief activa en workloads, en het geeft klanten van Check Point de mogelijkheid om gebruik te maken van Alibaba Cloud.”

“Check Point CloudGuard biedt ondernemingen uniforme en geautomatiseerde cloud-native security in multi-cloudomgevingen. Naarmate meer ondernemingen overstappen op de cloud, zijn velen op zoek naar de beste oplossingen om hun security en compliance in hun complete cloudinfrastructuur te beheren. Onze ondersteuning van Alibaba Cloud stelt hen in staat om geavanceerde beveiliging en zichtbaarheid te krijgen met behoud van continue compliance”, zegt Hans van der Boomen, Security Engineer manager bij Check Point Software Technologies.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Check Point
Check Point Software Technologies (NASDAQ: CHKP) biedt cybersecurity-oplossingen voor overheden en enterprises wereldwijd. Het beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangstratio van malware, ransomware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een multi-level security-architectuur die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt.
Meer over Check Point
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.