Meetingselect brengt fysieke en online deelnemers aan bijeenkomsten samen met nieuwe software

Managers creëren gemakkelijk zelf digitale 3D-versie van hun accommodatie

| Meetingselect | 2 min | 12 juli 2021 12:31
Gewaardeerd
Copyright: Meetingselect
Meetingselect, het toonaangevende platform voor het boeken van vergader- en evenementlocaties wereldwijd, introduceert HD Venues. Deze software helpt hotels en vergaderlocaties om te voldoen aan het nieuwe normaal en combineert het beste van twee werelden: face-to-face bijeenkomsten én het online element. Met deze software wordt een vergader- of evenementenlocatie namelijk omgetoverd tot een digitale 3D-versie, waarbij deelnemers zowel face-to-face als online samenkomen – of het nu een kleine vergadering of een groot evenement is. Vergader- en evenementenlocaties breiden hiermee eenvoudig hun diensten uit met online interacties tijdens fysieke presentaties en voordelige live HD-streamingfaciliteiten.

Hotels en vergaderlocaties hoeven niet langer te investeren in technische kennis en dure software om online of hybride bijeenkomsten te organiseren. Met HD Venues creëren ze eenvoudig een 3D-ervaring voor zowel de fysieke als digitaal aanwezige deelnemers, helemaal volgens het unieke karakter van de fysieke locatie. Bovendien kunnen ze dit volledig volgens de branding van hun opdrachtgever doen. Daarnaast bevat de software verschillende interactieve tools waarmee sprekers hun publiek actief bij hun presentatie kunnen betrekken.

Samen sterker

De HD Venues-software is ondergebracht in een coöperatie, zodat de leden gezamenlijk een stem hebben in de doorontwikkeling van de software. De software is uitsluitend beschikbaar voor leden van deze coöperatie, en lid worden is alleen mogelijk voor wie een fysieke vergaderlocatie heeft. Op deze manier houdt Meetingselect de prijs van de software toegankelijk. Leden van de coöperatie krijgen bovendien het label ‘Hybrid venue’ binnen het online boekingsplatform van Meetingselect.

Martin Bergonje, CEO van Meetingselect: “In het afgelopen jaar was de vraag naar online eventsoftware groter dan ooit. Diverse onderzoeken wijzen bovendien uit dat die vraag naar het samenbrengen van fysiek en digitaal aanwezige deelnemers de komende jaren sterk blijft toenemen. Met HD Venues helpen we locaties weer in contact te treden met opdrachtgevers en voorbereid te zijn op de veranderende vergader- en evenementenbranche. En door het bundelen van de krachten, is HD Venues echt een platform van de industrie, voor de industrie geworden.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (8 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Meetingselect
Meetingselect is het meeting management platform om wereldwijd vergaderlocaties, congreshotels en werkplekken, co-werkplekken en bijzondere vergader- en evenementenlocaties te boeken voor elke wenselijke groepsgrootte. Meetingselect is bekroond met de titel ‘Best Global Meeting Booking Platform 2021’ en is leverancier van een onafhankelijke database met conferentiehotels en vergadercentra in zeer veel landen. Meetingselect is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de internationale Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions-markt (MICE) en de tech-industrie. Met zijn innovatieve API voor vergadertechnologie biedt Meetingselect hotelketens, vergaderlocaties en MICE-platforms een oplossing voor direct boeken. Het bedrijf werkt samen met enkele van de grootste merken, locaties en reisagenten.
Meer over Meetingselect
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.